Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celine dion Songtekst: mon rêve de toujours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celine dion - mon rêve de toujours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mon rêve de toujours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celine dion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celine dion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mon rêve de toujours .

Origineel

Sur une plage tout en nuages. Je courais je courais. Et j'entendais crier. Le vent la mer et les orages. Tout autour de moi. Contre les vagues contre mes larmes. Je courais je courais. Je savais que j'allais. Rencontrer la chose magique. Et tu etais la. . C'est mon reve de toujours. Au gout des plus mauvais jours. Tu es la tu es la. Et je vois briller le monde. C'est le reve que je fais. Aujourd'hui plus que jamais. Tu es la tu es la. Et ma vie change avec toi. . Dans une ville etrange et vide. Je suis seule je suis seule. Des ombres me font peur. Je vais me perdre ou me noyer. Mais tu viens me sauver. C'est mon reve de toujours. Au gout des plus mauvais jours. Tu es la tu es la. Et je vois briller le monde. C'est le reve que je fais. Aujourd'hui plus que jamais. Tu es la tu es la. Et ma vie change avec toi. C'est mon reve de toujours. Au gout des plus mauvais jours. Tu es la tu es la. Et je vois briller le monde. C'est le reve que je fais. Aujourd'hui plus que jamais. Tu es la tu es la. Et ma vie change avec toi

 

Vertaling

Op een strand helemaal in wolken. Ik was aan het rennen. Ik was aan het rennen. En ik hoorde geschreeuw. De wind en de zee en de stormen. Overal om me heen. tegen de golven tegen mijn tranen. Ik rende en rende. Ik wist dat ik zou gaan. Ontmoet het magische ding. En jij was daar. Dit is mijn levenslange droom. Naar de smaak van de ergste dagen. Je bent hier, je bent hier. En ik zie de wereld schijnen. Dat is de droom die ik heb. Vandaag meer dan ooit. Je bent hier, je bent hier. En mijn leven verandert met jou. In een vreemde en lege stad. Ik ben alleen. Ik ben alleen. Schaduwen maken me bang. Ik zal verdwalen of verdrinken. Maar je bent gekomen om me te redden. Het is mijn levenslange droom. Naar de smaak van de ergste dagen. Je bent hier, je bent hier. En ik zie de wereld schijnen. Dat is de droom die ik heb. Vandaag meer dan ooit. Je bent hier, je bent hier. En mijn leven verandert met jou. Het is mijn levenslange droom. Ik weet niet zeker wat ik er aan moet doen. Je bent hier, je bent hier. En ik zie de wereld schijnen. Dat is de droom die ik heb. Vandaag meer dan ooit. Je bent hier, je bent hier. En mijn leven verandert met jou