Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celldweller Songtekst: the end

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celldweller - the end ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the end? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celldweller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celldweller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the end .

Origineel

[Intro] Welcome to the end Welcome to the end Welcome, welcome [Verse 1] Welcome home Let's hide away I need so much to be alone with you I do, I do Come with me Please try to help me understand So pointless when my heart has turned to stone I know, I know [Verse 2] "I wish we could," she whispered near "Go someplace far away from here." While hoping that small voice would disappear That said "Welcome to the end" [Outro] Welcome to the end Welcome to the end Welcome to the end Welcome to the end Welcome to the end To the end

 

Vertaling

[Intro] Welkom op het einde Welkom bij het einde Welkom, welkom [Verse 1] Welkom thuis Laten we ons verstoppen Ik heb het zo nodig om alleen met jou te zijn Ik wil, ik wil Kom met me mee Probeer me alsjeblieft te helpen begrijpen Zo zinloos als mijn hart in steen is veranderd Ik weet het, ik weet het [Verse 2] "Ik wou dat we konden," fluisterde ze dichtbij "Ergens ver weg van hier gaan." Terwijl ik hoopte dat het stemmetje zou verdwijnen Dat zei "Welkom op het einde" [Outro] Welkom op het einde welkom op het einde Welkom bij het einde Welkom bij het einde Welkom bij het einde Naar het einde