Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celtic thunder Songtekst: nights in white satin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celtic thunder - nights in white satin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nights in white satin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celtic thunder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celtic thunder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nights in white satin .

Origineel

Nights in white satin Never reaching the end Letters I?ve written Never meaning to send Beauty I?d always missed With these eyes before Just what the truth is I can?t say anymore Cause? I love you Yes, I love you Oh, how I love you Gazing at people Some hand in hand Just what I?m going through They can?t understand Some try to tell me Thoughts they can?t defend Just what you want to be You will be in the end And I love you Yes, I love you Oh, how I love you How I love you And I love you Yes, I love you Oh, how I love you How I love you

 

Vertaling

Nachten in wit satijn Nooit het einde bereiken Brieven die ik heb geschreven Nooit bedoeld om te sturen Schoonheid die ik altijd gemist heb. Met deze ogen eerder. Net wat de waarheid is. Ik kan het niet meer zeggen. Want? ik hou van je. Ja, ik hou van je. Oh, wat hou ik van je. Starend naar mensen Sommige hand in hand Net wat ik doormaak. Ze kunnen het niet begrijpen. Sommigen proberen me te vertellen... Gedachten die ze niet kunnen verdedigen. Net wat je wilt zijn. Je zult het zijn op het einde. En ik hou van je. Ja, ik hou van je. Oh, wat hou ik van je Hoe ik van je hou En ik hou van je Ja, ik hou van je O, wat hou ik van je Hoe ik van je hou