Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celtic thunder Songtekst: remember me recuerde me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celtic thunder - remember me recuerde me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me recuerde me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celtic thunder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celtic thunder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me recuerde me .

Origineel

The moonlight dances among the trees The campfire glows in the autumn breeze and I am lost in my thoughts of you Remember me, recuerda me A comrade strums on a sad guitar My mind is drifting to where you are I'm holding you as I used to do remember me, recuerda me, mi amor! So long ago, so far away, each night I pray "volvero los dias passoados" I promise you that come what may those days will stay ever in my memory In all this world I could never find, the love that I had to leave behind But duty calls, so whate'er befalls remember me, recuerda me, mi amor

 

Vertaling

Het maanlicht danst tussen de bomen Het kampvuur gloeit in de herfstbries en ik ben verloren in mijn gedachten aan jou Herinner mij, herinner mij Een kameraad tokkelt op een droevige gitaar Mijn gedachten dwalen af naar waar jij bent Ik hou je vast zoals ik vroeger deed herinner je mij, herinner mij, mi amor! Zo lang geleden, zo ver weg, elke nacht bid ik "volvero los dias passoados" Ik beloof je dat wat er ook gebeurt die dagen zullen altijd in mijn herinnering blijven In deze wereld kon ik nooit de liefde vinden die ik achter moest laten Maar plicht roept, dus wat er ook gebeurt onthoud mij, onthoud mij, mijn liefste