Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celtic woman Songtekst: siulil a ruin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celtic woman - siulil a ruin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van siulil a ruin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celtic woman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celtic woman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals siulil a ruin .

Origineel

Siil, siil, siil a rin Siil go sochair agus siil go ciin Siil go doras agus alaigh liom [Chorus:] Siil, siil, siil a rin Siil go sochair agus siil go ciin Siil go doras agus alaigh liom Is go dt t mo mhirnn sln I wish I was on yonder hill 'Tis there I'd sit and cry my fill Until every tear would turn a mill I'll sell my rock, I'll sell my reel I'll sell my only spinning wheel To buy my love a sword of steel [Chorus] I'll dye my petticoats, I'll dye them red And 'round the world I'll beg my bread Until my parents shall wish me dead

 

Vertaling

Siil, siil, siil a rin Siil go sochair agus siil go ciin Siil go doras agus alaigh liom [Refrein:] Siil, siil, siil a rin Siil go sochair agus siil go ciin Siil go doras agus alaigh liom Is go dt t mo mhirnn sln Ik wou dat ik op die heuvel was. Daar zou ik zitten en huilen Tot elke traan een molen zou draaien Ik zal mijn steen verkopen, ik zal mijn spoel verkopen Ik verkoop mijn enige spinnewiel Om voor mijn liefde een stalen zwaard te kopen [refrein] Ik zal mijn petticoats verven, ik zal ze rood verven En over de hele wereld zal ik mijn brood bedelen Tot mijn ouders me dood wensen