Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: celtic woman Songtekst: the lost rose fantasia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: celtic woman - the lost rose fantasia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the lost rose fantasia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van celtic woman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van celtic woman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the lost rose fantasia .

Origineel

O, America you're calling, I can hear you calling me, You are calling me to be true to thee, True to thee I will be. O, America no weeping, Let me heal your wounded heart. I will keep you in my keeping, Till there be, a new start. And I will answer you, and I will take your hand, And lead you to the sun And I will stand by you, do all that I can do, And we will be as one. O, America I hear you, From your prairies to the sea, From your mountains grand, and all through this land, You are beautiful to me. And, O, America you're calling, I can hear you calling me, You are calling me to be true to thee, True to thee, I will be. And I will answer you, and I will take your hand, And lead you, to the sun And I will stand by you, do all that I can do, And we will be, as one O, America you're calling, I will ever answer thee.

 

Vertaling

O, Amerika je roept, Ik hoor u mij roepen, U roept mij om trouw te zijn aan U, trouw aan U zal ik zijn. O, Amerika niet wenen, Laat mij je gewonde hart helen. Ik zal u in mijn greep houden, Tot er een nieuwe start is. En ik zal je antwoorden, en ik zal je hand nemen, en je naar de zon leiden En ik zal naast je staan, alles doen wat ik kan doen, En we zullen als één zijn. O, Amerika ik hoor je, Van je prairies tot aan de zee, Van uw bergen groots, en overal door dit land, U bent mooi voor mij. En, O, Amerika u roept, Ik hoor u mij roepen, U roept mij om trouw te zijn aan U, Trouw aan U, zal ik zijn. En ik zal u antwoorden, en ik zal uw hand nemen, En je leiden, naar de zon En ik zal naast je staan, alles doen wat ik kan doen, En we zullen zijn, als één O, Amerika je roept, Ik zal u altijd antwoorden.