Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cenk r lr etin Songtekst: enough that dignity without be won t love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cenk r lr etin - enough that dignity without be won t love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enough that dignity without be won t love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cenk r lr etin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cenk r lr etin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enough that dignity without be won t love .

Origineel

look my heart to look my fire see feel my inside come on!ı am ready!enough that dignity without be won't love come my street to come open my window my bed to come come on!ı am ready!enough that dignity without be won't love come will ı love to come will ı too again ı won't bow my neck you to run will ı you for but ı won't bow you to so passionate so deep so much ı will love that you can scare dry if ı too,desert to turn if ı too a pare pare be if ı too defeated will not ı am!

 

Vertaling

kijk mijn hart aan kijk mijn vuur zie voel mijn binnenkant Kom op! Ik ben klaar! Genoeg waardigheid zonder lief te hebben. Kom, mijn straat, kom. open mijn raam mijn bed om te komen Kom op! Ik ben klaar! Genoeg waardigheid zonder liefde. Kom, ik hou van je. Kom, ik buig mijn nek niet voor je. lopen zal ik je voor maar ik zal je niet buigen om zo gepassioneerd zo diep zo veel ik zal liefhebben dat je kunt schrikken droog als ik te, woestijn om te draaien als ik te een pare pare ben als ik te verslagen zal niet ı ben!