Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cesar e alessandro Songtekst: cicatriz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cesar e alessandro - cicatriz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cicatriz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cesar e alessandro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cesar e alessandro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cicatriz .

Origineel

Insegurança, medo dentro do meu coração. Carrego a cicatriz de uma grande paixão. Nada é por acaso tinha que acontecer. Nosso destino foi traçado e não era pra ser. Cuidei de você de um jeito singular. A verdade era tão simples dentro de um olhar. Nessa história pode crer eu amei por nós dois. E não existe mais agora o antes e o depois. Cicatriz, uma marca que não sai mais do meu coração. Cicatriz, fui mergulhar e me afoguei em uma grande ilusão. Cicatriz, cara a cara frente a frente olhando pra mim. Joguei as cartas sobre a mesa e tudo teve um fim.... Cicatriz.... by Mari

 

Vertaling

Onzekerheid, angst in mijn hart. Ik draag het litteken van een grote passie. Niets is toeval, het moest gebeuren. Ons lot was bepaald en het mocht niet zo zijn Ik heb op een unieke manier voor je gezorgd De waarheid was zo simpel in een blik. In dit verhaal kun je geloven dat ik van ons beiden hield. En nu is er geen voor en na meer. Litteken, een teken dat mijn hart niet zal verlaten. Scar, ik ging duiken en verdronk in een grote illusie. Litteken, van aangezicht tot aangezicht kijkend naar mij. Ik gooide mijn kaarten op tafel en alles had een einde.... Scar.... door Mari