Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cesar menotti fabiano Songtekst: é só eu melhorar (com joão neto e frederico)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cesar menotti fabiano - é só eu melhorar (com joão neto e frederico) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é só eu melhorar (com joão neto e frederico)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cesar menotti fabiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cesar menotti fabiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é só eu melhorar (com joão neto e frederico) .

Origineel

Olha eu aqui de novo jogado na mesa. Um milhão de perguntas, só uma certeza. Vou beber mais uma, pra te esquecer. O som do carro, tá tocando, lá no número nove. A nossa música merece até mais um gole. Penso em te ligar, mas sei, não vai me atender. Se eu tô perdendo, tô sofrendo, você se diverte. Mas quando saio, me distraio, aí o jogo inverte. É sempre assim, já aprendi. É só eu melhorar, que você sempre aparece. Mas sei que seu orgulho cresce. Se eu te procurar. É só eu melhorar, que logo cê fica sabendo. É sem vergonha e vem correndo. Querendo me amar

 

Vertaling

Hier ben ik weer, op de tafel gegooid. Een miljoen vragen, slechts één zekerheid. Ik neem nog een drankje om je te vergeten. De autoradio speelt op nummer negen. Onze muziek verdient nog een drankje. Ik denk eraan je te bellen, maar ik weet dat je niet opneemt. Als ik verlies, lijd ik, heb jij plezier. Maar als ik uitga, raak ik afgeleid, dan keert het spel om. Zo gaat het altijd, heb ik geleerd. Ik moet gewoon beter worden, en jij komt altijd opdagen. Maar ik weet dat je trots groeit. Als ik je zoek. Ik moet gewoon beter worden, dan zul je het weten. Je bent schaamteloos en je komt aangerend. Ik wil van je houden.