Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cesar menotti fabiano Songtekst: luz da minha vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cesar menotti fabiano - luz da minha vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luz da minha vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cesar menotti fabiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cesar menotti fabiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luz da minha vida .

Origineel

Luz da minha vida, mulher adorada dona dos meus beijos. Volte aos meus braços, suplico chorando em nome do amor. Serei seu amigo, amante ou escravo, tudo o que você quiser. O que eu não posso é continuar neste mundo de dor. Sem você comigo a vida é castigo tudo é solidão. A noite em meu leito, paixão e despeito me impedem dormir. Por isso eu peço seu breve regresso tenhas compaixão. Ou serei o homem mais triste da terra sem você aqui. Minha pobre vida, já não tem sentido. Sou barco perdido num mar de tristeza sem os beijos seus. Traga-me seu corpo, para os meus abraços. Mate meu cansaço, ilume meus passos pelo amor de Deus

 

Vertaling

Licht van mijn leven, geliefde vrouw, meesteres van mijn kussen. Kom terug in mijn armen, smeek ik je, huilend in de naam van de liefde. Ik zal je vriend, minnaar of slaaf zijn, wat je maar wilt. Wat ik niet kan doen is doorgaan in deze wereld van pijn. Zonder jou bij mij is het leven een straf alles is eenzaamheid. De nacht op mijn bed, passie en wrok houden me uit de slaap. Dus ik vraag je om kort terug te keren, heb medelijden. Of ik zal de droevigste man op aarde zijn zonder jou hier. Mijn arme leven, het heeft geen betekenis meer. Ik ben een verloren schip in een zee van droefheid zonder jouw kussen. Breng me je lichaam, voor mijn omhelzingen. Dood mijn vermoeidheid, verlicht mijn stappen in godsnaam