Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cesar menotti fabiano Songtekst: volta pra mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cesar menotti fabiano - volta pra mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta pra mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cesar menotti fabiano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cesar menotti fabiano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta pra mim .

Origineel

Mais de uma semana e você nada de corresponder. Meus emails com recados de amor. Mais de sete dias sem você ligar nem atender. Nem ao menos pra dizer um alô. Foi preciso te perder. Pra que eu pudesse entender. Que eu piro e não consigo nada sem você aqui. Esse amor é a razão da minha conexão. Com você. Sem o seu amor é o fim. Me desculpe se eu não aprendi a te esquecer. Me perdoe mas não posso viver sem você. Me desculpe se eu não aprendi a te esquecer. Minha vida fica online só se for .com você. Foi preciso te perder. Pra que eu pudesse entender. Que eu piro e não consigo nada sem você aqui. Esse amor é a razão da minha conexão. Com você. Sem o seu amor é o fim. Me desculpe se eu não aprendi a te esquecer. Me perdoe mas não posso viver sem você. Me desculpe se eu não aprendi a te esquecer. Minha vida fica online só se for .com você

 

Vertaling

Meer dan een week en je hebt nog niet gereageerd. Mijn e-mails met liefdesbriefjes. Meer dan zeven dagen zonder dat je belt of antwoordt. Niet eens om hallo te zeggen. Het kostte het verliezen van je Zodat ik het kon begrijpen. Dat ik gek word en niets kan doen zonder jou hier. Deze liefde is de reden voor mijn verbinding. Voor jou. Zonder jouw liefde is het voorbij. Het spijt me als ik niet geleerd heb je te vergeten. Vergeef me, maar ik kan niet zonder jou leven. "Het spijt me als ik niet geleerd heb je te vergeten. Mijn leven is alleen online als het met jou is. Je moest je verliezen. Zodat ik het kon begrijpen. Dat ik gek word en niets kan doen zonder jou hier. Deze liefde is de reden van mijn verbondenheid. Met jou. Zonder jouw liefde is het voorbij. Het spijt me als ik niet geleerd heb je te vergeten. Vergeef me, maar ik kan niet zonder jou leven. "Het spijt me als ik niet geleerd heb je te vergeten. Mijn leven is alleen online als het met jou is.