Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cezar paulinho Songtekst: a sogra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cezar paulinho - a sogra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a sogra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cezar paulinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cezar paulinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a sogra .

Origineel

Meu amigo preciso desabafar. Meu casamento ta querendo desabar. Com minha esposa eu ate que vivo bem. O problema é a sogra que mora lá também. Se eu vou pro banho ela reclama da energia. Depois da janta me manda lava vasilha. Me da vontade de pular na sua goela. Só não mando ela embora por causa da filha dela. (Refrão)2x. E aonde a gente vai, a velha vai atrás. Vive só dando palpite em tudo que a gente faz. E aonde a gente vai, a velha ta ali. To até desconfiado que ela esta gamada em mim. Quando eu levanto a velha já esta de pé. Cheia de pose me manda faze café. Se eu vou pro clube ela bota um maiô. E ainda vem dizendo pra passa bronzeador. Se eu vou pro quarto e começo a namorar. Do outro lado ela começa a roncar. A minha sogra tanto faz e tanto inventa. Que é por causa dessa velha que a família não aumenta. (Refrão)2x. Sai véia!!!

 

Vertaling

Mijn vriend, ik moet je iets vertellen. Mijn huwelijk wil uit elkaar vallen. Met mijn vrouw tot ik goed leef. Het probleem is de schoonmoeder die daar ook woont. Als ik in bad ga, klaagt ze over de energie. Na het eten zegt ze dat ik de potten moet afwassen. Ik heb zin om in haar keel te springen. Ik stuur haar niet weg omwille van haar dochter. (refrein) 2x. En waar we ook gaan, de oude vrouw volgt ons. Ze is altijd aan het gissen over alles wat we doen. En waar we ook gaan, de oude vrouw is er. Ik vermoed zelfs dat ze een oogje op me heeft. Als ik opsta, staat de oude vrouw al. Vol van pose zegt ze me koffie te zetten. Als ik naar de club ga, trekt ze een badpak aan. En komt zelfs zeggen te besteden looien. Als ik naar de kamer ga en begin uit te gaan. Aan de andere kant begint ze te snurken. Mijn schoonmoeder doet zo veel en verzint zo veel. Dat het door die oude vrouw komt dat de familie niet groeit. (refrein) 2x. Ga weg, oude vrouw!