Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cezar paulinho Songtekst: enrosca, enrosca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cezar paulinho - enrosca, enrosca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van enrosca, enrosca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cezar paulinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cezar paulinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals enrosca, enrosca .

Origineel

Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Quanto mais você me agarra de você eu fico afim. Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Rela bucho, rela coxa, gosto de nós dois assim. Desejo é fogo na palha seca. Quem é que não pula a cerca. De noite pra ir dançar. A gente dá uma rasteira na saudade. É só felicidade até o dia clarear.. Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Quanto mais você me agarra de você eu fico afim. Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Rela bucho, rela coxa, gosto de nós dois assim. Você é um melzinho na chupeta. Sem você fico careta. Tropeço na solidão. Contigo eu fundo deito e rolo. De você eu não descolo. Você é minha paixão. Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Quanto mais você me agarra de você eu fico afim. Se enrosca meu amor se enrosca em mim. Rela bucho, rela coxa, gosto de nós dois assim

 

Vertaling

Wikkel je om me heen mijn liefde wikkelt zich om me heen. Hoe meer je me vastpakt, hoe meer ik van je ga houden. Als je mijn liefde neukt, neuk mij dan. Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je. Verlangen is vuur in het droge stro Wie springt er niet over het hek s Nachts om te gaan dansen. We versloegen onze heimwee. Het is gewoon geluk tot daglicht... Wikkel jezelf om me heen, mijn liefste, wikkel jezelf om me heen. Hoe meer je me vastpakt, hoe meer ik aan je gehecht raak. Neuk me, mijn lief, neuk me. Ik vind het lekker zo, Ik vind het lekker zo, Ik vind het lekker zo Je bent een honing in de lolly. Zonder jou ben ik grimmig. Ik strompel in eenzaamheid. Met jou ga ik liggen en rol me om. Ik kan niet bij je weg. Jij bent mijn passie. Mijn liefde wikkelt zich om mij heen. Hoe meer je me vastpakt, hoe meer ik aan je gehecht raak. Ik ben verliefd op je, ik ben verliefd op je. Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je