Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cezar paulinho Songtekst: nunca mais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cezar paulinho - nunca mais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nunca mais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cezar paulinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cezar paulinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nunca mais .

Origineel

Lavei meu coração. Nas águas da paixão. E te esperei aqui. Reguei aquela flor. Guardei o meu amor. Guardei o melhor de mim. Ouvidos eu não dei. E só acreditei. No que guardei de ti. Porque pra mim bastava. Saber que te amava. E te esperei aqui. A solidão chegou primeiro. Imaginei você depois,. Mas é assim que a vida faz. E hoje eu sei que nunca mais. Nós poderemos ser nós dois. Nunca mais,. Nós dois nunca mais outra vez. Nunca mais o amor que a gente fez. Nunca mais. Nunca mais,. Quem ama espera até o nunca mais. Quando quem a gente ama diz jamais. A gente ainda espera um pouco mais

 

Vertaling

Ik heb mijn hart gewassen. In het water van de passie. En wachtte hier op je. Ik heb die bloem water gegeven. Ik heb mijn liefde gehouden. Ik heb het beste van mezelf bewaard. Ik luisterde niet. En ik geloofde alleen In wat ik voor je achterhield. Omdat het voor mij genoeg was. Om te weten dat ik van je hield. E te esperei aqui. Eenzaamheid kwam eerst. Ik stelde me je later voor. Maar zo gaat het leven. En vandaag weet ik dat nooit meer. kunnen we met z'n tweeën zijn. Nooit meer. nooit meer. Nooit meer de liefde die we bedreven. Nooit meer. Nooit meer. Zij die liefhebben wachten tot nooit meer. Als degene van wie we houden zegt nooit meer. We wachten nog wat langer