Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chad jeremy Songtekst: if i loved you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chad jeremy - if i loved you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i loved you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chad jeremy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chad jeremy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i loved you .

Origineel

If I loved you, time and again I would try to say All I'd want you to know If I loved you, words wouldn'te in an easy way 'Round in circles I'd go Longin' to tell you, but afraid and shy I'd let my golden chances pass me by Soon you'd leave me Off you would go in the mist of day Never, never to know How I'd love you If I loved you

 

Vertaling

Als ik van je hield, zou ik het keer op keer proberen te zeggen Alles wat ik wil dat je weet Als ik van je hield, zouden woorden niet gemakkelijk zijn 'Rond in cirkels zou ik gaan Verlangen om je te vertellen, maar bang en verlegen Ik zou mijn gouden kansen aan me voorbij laten gaan Binnenkort zou je me verlaten Weg zou je in de mist van de dag gaan Nooit, nooit te weten Wat zou ik van je houden Als ik van je hield