Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chad jeremy Songtekst: now and forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chad jeremy - now and forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now and forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chad jeremy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chad jeremy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now and forever .

Origineel

I want the world to know your love belongs to me Now and for ever, now and for ever Before you said hello, my life was sad and blue Let's stay together now and for ever Every night I lie awake my love and whisper your name And I'll tell you just how much I care again and again And again and again Until the seas run dry and the birds no longer fly Let's stay together now and for ever Every night I lie awake my love and whisper your name And I'll tell you just how much I care again and again And again and again Until the seas run dry and the birds no longer fly Let's stay together now and for ever Now and for ever Now and for ever

 

Vertaling

Ik wil dat de wereld weet dat jouw liefde van mij is Nu en voor altijd, nu en voor altijd Voordat je hallo zei, was mijn leven verdrietig en blauw Laten we nu en voor altijd bij elkaar blijven Elke nacht lig ik wakker mijn lief en fluister je naam En ik zal je vertellen hoeveel ik er keer op keer om geef En keer op keer Tot de zeeën opdrogen en de vogels niet meer vliegen Laten we nu en voor altijd bij elkaar blijven Elke nacht lig ik wakker mijn lief en fluister je naam En ik zal je vertellen hoeveel ik er keer op keer om geef En keer op keer Tot de zeeën opdrogen en de vogels niet meer vliegen Laten we nu en voor altijd bij elkaar blijven Nu en voor altijd Nu en voor altijd