Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: ain’t nobody (lp remix version by frankie knuckles)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - ain’t nobody (lp remix version by frankie knuckles) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain’t nobody (lp remix version by frankie knuckles)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain’t nobody (lp remix version by frankie knuckles) .

Origineel

Captured effortlessly That's the way it was Happened so naturally I did not know it was love The next thing I felt was you Holding me close What was I gonna do? I let myself go And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever I've been waitin' for you It's been so long I knew just what I would do When I heard your song Filled my heart with your bliss Gave me freedom You knew I could not resist I needed someone And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh oh Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you I wait for night time to come And bring you to me I can't believe I'm the one I was so lonely I feel like no one could feel I must be dreamin' I want this dream to be real I need this feelin' I make my wish upon a star And hope this night will last forever Oh oh oh oh Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you First you put your arms around me Then you put your charms around me I can't resist this sweet surrender Oh my nights are warm and tender We stare into each other's eyes And what we see is no surprise Got a feeling most would treasure And a love so deep we cannot measure Ain't nobody Loves me better Makes me happy Makes me feel this way Ain't nobody Loves me better than you

 

Vertaling

Moeiteloos gevangen Dat is hoe het was Het gebeurde zo natuurlijk Ik wist niet dat het liefde was Het volgende wat ik voelde was jij dat je me vasthield Wat moest ik doen? Ik liet mezelf gaan And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever I've been waitingin' for you It's been so long I knew just what I would do When I heard your song Vulde mijn hart met jouw gelukzaligheid Gaf me vrijheid Je wist dat ik niet kon weerstaan Ik had iemand nodig And now we're flyin' through the stars I hope this night will last forever Oh oh oh Er is niemand Houdt meer van mij Maakt me gelukkig Maakt dat ik me zo voel Er is niemand Houdt meer van mij dan jij Ik wacht tot de nacht komt En jou naar mij brengt I can't believe I'm the one Ik was zo eenzaam I feel like no one could feel I must be dreamin' I want this dream to be real I need this feelin' ik doe mijn wens op een ster And hope this night will last forever Oh oh oh oh Er is niemand Houdt meer van mij Maakt me gelukkig Maakt dat ik me zo voel Er is niemand Houdt meer van me dan jij Eerst sla je je armen om me heen Dan leg je je charmes om me heen Ik kan deze zoete overgave niet weerstaan Oh mijn nachten zijn warm en teder We staren in elkaars ogen En wat we zien is geen verrassing Heb een gevoel dat de meeste zouden koesteren And a love so deep we cannot measure Ain't nobody Houdt meer van mij Makes me happy Maakt dat ik me zo voel Ain't nobody Houdt meer van mij dan jij