Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: isn’t that enough

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - isn’t that enough ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van isn’t that enough? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals isn’t that enough .

Origineel

[Verse 1] When you look into my eyes Baby, when you speak my name I can feel it in my heart My whole life has changed Givin' me your heart Give me your phone And your mind Isn't that fine? [Chorus] Isn't that enough? Isn't that enough? Isn't that enough? Isn't that enough? [Verse 2] Well, they say that you don't want me You don't really care But when nobody love me Baby, do a pair [Bridge] (Do you wrong, do you wrong) They say run along (Do you wrong, do you wrong) I say no, 'cause he keeps me warm at night (Do you wrong, do you wrong) Switch him, do him wrong (Do you wrong, do you wrong) They don't know, and it makes me feel so wrong [Chorus] Isn't that enough? Isn't that enough? Baby I'm in love, yeah Give me your heart, give me your soul (Isn't that enough) [Verse 3] No, I don't care what they say about us No, I don't care 'cause baby, they don't understand us I don't care what they think about me 'Cause you make me, oh, you make me so happy, yeah [Chorus] Isn't that enough? Isn't that enough? Baby, baby Isn't that enough? (Yeah, ooh-ooh-ooh) Isn't that enough? Isn't that enough? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Isn't that enough? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Isn't that enough? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Isn't that enough? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh)

 

Vertaling

[Verse 1] When you look into my eyes Baby, when you speak my name Ik kan het voelen in mijn hart Mijn hele leven is veranderd Givin' me your heart Geef me je telefoon And your mind Is dat niet fijn? [Chorus] Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? [Verse 2] Nou, ze zeggen dat je me niet wilt Het kan je niet echt schelen Maar als niemand van me houdt Baby, do a pair [Bridge] (Doe je verkeerd, doe je verkeerd) They say run along (Heb je het mis, heb je het mis) I say no, 'cause he keeps me warm at night Doe je fout, doe je fout Verwissel hem, doe hem onrecht Doe je verkeerd, doe je verkeerd They don't know, and it makes me feel so wrong [Chorus] Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Baby I'm in love, yeah Give me your heart, give me your soul (Is dat niet genoeg) [Verse 3] No, I don't care what they say about us No, I don't care 'cause baby, they don't understand us I don't care what they think about me 'Cause you make me, oh, you make me so happy, yeah [Chorus] Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Schatje, schatje Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Is dat niet genoeg? Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Is dat niet genoeg? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Is dat niet genoeg? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) Is dat niet genoeg? (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh)