Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: move me no mountain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - move me no mountain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van move me no mountain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals move me no mountain .

Origineel

Just as sure as I live I will love you alone You belong in my arms You belong in my home I don't expect you to be Someone else that you're not All I expect you to give Is all that you've got, so Move me no mountain Turn me no tide Swim me no ocean Long, deep and wide Just say you love me, baby Long, strong and true But move me no mountain To prove that you do But move me no mountain To prove that you do Fill my life with your love You're my bread, you're my wine Fill my life with your love And I'll fill yours with mine You'll never hear me cry Tears of regret It's fine with me if all I see Is all I get Oh Just say you love me, baby Just love me, baby Long, strong and true Move me no mountain Turn me no tide Swim me no ocean Long, deep and wide Just love me, baby Long, strong and true Move me no mountain Turn me no tide Swim me no ocean Long, deep and wide Just love me, baby Say that you do Just love me, baby...

 

Vertaling

Zo zeker als ik leef Ik zal alleen van je houden Jij hoort in mijn armen Jij hoort in mijn huis Ik verwacht niet dat je Iemand anders bent dan je bent Alles wat ik verwacht dat je geeft is alles wat je hebt, dus Verplaats me geen berg Keer me niet het tij Zwem geen oceaan voor me Lang, diep en wijd Zeg gewoon dat je van me houdt, schat Lang, sterk en waar Maar beweeg me geen berg Om te bewijzen dat je dat doet Maar beweeg me geen berg Om te bewijzen dat je dat doet Vul mijn leven met uw liefde Jij bent mijn brood, jij bent mijn wijn Vul mijn leven met jouw liefde En ik zal het jouwe vullen met de mijne Je zult me nooit horen huilen Tranen van spijt Het is goed voor mij als alles wat ik zie alles is wat ik krijg Oh Zeg gewoon dat je van me houdt, schat Hou gewoon van me, schat Lang, sterk en waar Verplaats me geen berg Keer me niet bij tij Zwem in mij geen oceaan Lang, diep en wijd Hou gewoon van me, baby Lang, sterk en waar Verplaats me geen berg Keer me niet bij tij Zwem in mij geen oceaan Lang, diep en wijd Hou gewoon van me, schat Zeg dat je dat doet Hou gewoon van me, schat...