Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: reconsider u betta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - reconsider u betta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reconsider u betta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reconsider u betta .

Origineel

Please forgive me, I don't know what to say Except I'm sorry to scare you away from me I get crazy and don't know what I've done It's all hazy thought we were having fun Was it so bad You feel you had to leave me, baby? Now that you're gone I need to belong, believe me, baby I would be so glad If you would reconsider and stay Reconsider, reconsider, reconsider Baby's cryin' it's so cold in our place inside I'm dyin' We need the smile on your face don't need no money I don't need no girlfriends, want my daddy To love me again and again and again and I would be so glad If you would reconsider and stay Reconsider, reconsider, reconsider Sometimes honey I know I talk too loud Short temper I'm apt to cuss you, you I don't mean it, passion gets the best of me Still I love you and I feel like you love me too I would be so glad If you would reconsider and stay Reconsider, reconsider, reconsider If you walk out that door You betta reconsider this if you don't call me no more You betta reconsider, reconsider that, reconsider If you think you were lonely before you betta, reconsider, reconsider this That I changed the lock on this door You betta reconsider that if you stop payin' these bills You gotta reconsider I betcha somebody will You betta reconsider

 

Vertaling

Vergeef me alsjeblieft, ik weet niet wat ik moet zeggen Behalve dat het me spijt dat ik je bij me weg heb gejaagd Ik word gek en weet niet wat ik gedaan heb Het is allemaal wazig dacht dat we plezier hadden Was het zo slecht Had je het gevoel dat je me moest verlaten, schatje? Now that you're gone Ik moet erbij horen, geloof me, baby Ik zou zo blij zijn Als je zou heroverwegen en zou blijven Heroverwegen, heroverwegen, heroverwegen Baby's huilen, het is zo koud bij ons binnen, ik sterf We hebben de lach op je gezicht nodig, ik heb geen geld nodig I don't need no girlfriends, want my daddy Om weer van me te houden en weer en weer en Ik zou zo blij zijn Als je zou heroverwegen en zou blijven Denk er nog eens over na, denk er nog eens over na, denk er nog eens over na Soms, schat, weet ik dat ik te hard praat Kort lontje, ik ben geneigd je uit te schelden, jij Ik meen het niet, de passie overvalt me Toch hou ik van je en ik heb het gevoel dat jij ook van mij houdt Ik zou zo blij zijn If you would reconsider and stay Denk er nog eens over na, denk er nog eens over na, denk er nog eens over na Als je die deur uitloopt Je moet er nog eens over nadenken als je me niet meer belt Denk er nog eens over na, denk er nog eens over na, denk er nog eens over na Als je denkt dat je eerder eenzaam was bedenk dan, bedenk dan, bedenk dan dit Dat ik het slot op deze deur heb veranderd Denk er nog eens over na, als je stopt met de rekeningen te betalen. Je moet het heroverwegen, ik wed dat iemand dat doet Denk er nog eens over na