Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: somethin deep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - somethin deep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somethin deep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somethin deep .

Origineel

Every time you go Missing you so Somethin' deep Baby come around Missing you now Somethin' deep (deeper, going deeper down without you baby) Why'd you have to take me there? You start the fire, then you put it out I have to depend on my imagination I didn't want to fade what you've been puttin' down But then you say (but then you say) the word (say the word) Then I go under Every time you go Missing you so Somethin' deep Making me worry Baby come around Missing you now Somethin' deep (deeper, going deeper down without you baby) It's more confusing by the hour, babe You set me free, but you don't go away I try to think about somebody else That's when I know I just can't help myself So baby say the word and take me over Every time you go Missing you so Somethin' deep Missin' music, baby, that I can't sing, baby Baby come around Missing you now Somethin' deep (deeper, going deeper down without you baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep Every time you go, make me worry Baby come around Missing you now Somethin' deep (deeper, going deeper down without you baby) So baby say the word and take me over Every time you go, make me worry Missing you so Somethin' deep I miss you, ooh, ah, in a million ways Baby come around Missing you now Somethin' deep, oh, making me worry (deeper, going deeper down without you baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep Deeper, now, yeah Baby come around Missing you now Somethin' deep (deeper, going deeper down without you baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep, ah, got me worried Baby, come around

 

Vertaling

Every time you go Missing you so Somethin' deep Baby come around Missing you now Somethin' deep (dieper, dieper naar beneden zonder jou baby) Why'd you have to take me there? You start the fire, then you put it out I have to depend on my imagination I didn't want to fade what you've puttin' down But then you say (but then you say) the word (say the word) Dan ga ik ten onder Every time you go Missing you so Somethin' deep Making me worry Baby come around Missing you now Somethin' deep (dieper, dieper naar beneden gaan zonder jou baby) It's more confusing by the hour, babe You set me free, but you don't go away I try to think about somebody else That's when I know I just can't help myself Dus baby zeg het woord en neem me over Every time you go Missing you so Somethin' deep Missin' music, baby, that I can't sing, baby Baby come around Missing you now Somethin' deep (dieper, dieper naar beneden zonder jou baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep Every time you go, make me worry Baby come around Missing you now Somethin' deep (dieper, dieper naar beneden gaan zonder jou baby) So baby say the word and take me over Every time you go, make me worry Missing you so Somethin' deep I miss you, ooh, ah, in a million ways Baby come around Missing you now Somethin' deep, oh, making me worry (dieper, dieper naar beneden gaan zonder jou baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep Dieper, nu, ja Baby come around Missing you now Somethin' deep (dieper, dieper naar beneden zonder jou baby) Every time you go Missing you so Somethin' deep, ah, got me worried Baby, come around