Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chaka khan Songtekst: stormy weather

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chaka khan - stormy weather ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stormy weather? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chaka khan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chaka khan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stormy weather .

Origineel

Don't know why There's no sun up in the sky Stormy weather Since my man and I ain't together Keeps raining all the time Life is bare Gloom and misery everywhere Stormy weather Just can't get my poor old self together I'm weary all the time, the time So weary all of the time When he went away The blues walked in and met me If he stays away, old rocking chair will get me All I do is pray The lord above will let me Walk in the sun once more Can't go on Everything I had is gone Stormy weather Since my man and I ain't together Keeps raining all the time Keeps raining all of the time I walk around Heavy-hearted and sad Night comes around And I'm still feeling bad Rain pourin' down Blinding every hope I had This pitter 'n patter 'n beatin' 'n spatterin' drivin' me mad Love, love, love, love This misery will be the end of me When he went away The blues walked in and met me If he stays away, old rocking chair will get me All I do is pray The lord above will let me Walk in the sun once more Can't go on Everything I had is gone Stormy weather Since my man and I ain't together Keeps raining all the time, the time Keeps raining all the time

 

Vertaling

Ik weet niet waarom There's no sun up in the sky Stormachtig weer Since my man and I ain't together Blijft het de hele tijd regenen Het leven is kaal Somberheid en ellende overal Stormachtig weer Ik kan mijn arme zelf niet bij elkaar krijgen Ik ben de hele tijd moe, de hele tijd Zo moe de hele tijd Toen hij wegging De blues kwam binnen en ontmoette me Als hij wegblijft, zal de oude schommelstoel me krijgen Alles wat ik doe is bidden De Heer boven laat me Walk in the sun once more Can't go on Alles wat ik had is weg Stormachtig weer Since my man and I ain't together Blijft het de hele tijd regenen Blijft het de hele tijd regenen loop ik rond Heavy-hearted and sad Night comes around And I'm still feeling bad Rain pourin 'down Verblindt elke hoop die ik had Dit pitter 'n patter 'n beatin' 'n spatterin' drijft me gek Liefde, liefde, liefde, liefde Deze ellende zal het einde van mij zijn When he went away De blues kwam binnen en ontmoette me Als hij wegblijft, zal de oude schommelstoel me krijgen All I do is pray Dat de Heer me laat Walk in the sun once more Can't go on Alles wat ik had is weg Stormachtig weer Since my man and I ain't together Blijft het de hele tijd regenen, de hele tijd Blijft het de hele tijd regenen