Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chakra sonic Songtekst: where are you man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chakra sonic - where are you man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where are you man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chakra sonic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chakra sonic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where are you man .

Origineel

yow yow yow so fine , times lied on me so that she girl wasted to tell me finally about last she bring it to the bash glass 6 old , dallas freeking the around the boy to so jealous how man where are you she ask oohh man ohhh god i scared she rape me up i told the old budder bladish they said no one can hurt me like this 24/7 better than an heaven it means like do want still like it beeaven

 

Vertaling

yow yow yow zo mooi, tijden logen op mij zodat ze het meisje niet wilde vertellen eindelijk over laatste ze bracht het naar het bash-glas 6 oude, dallas de jongen om de tuin heen zo jaloers maken hoe man, waar ben je, vraagt ??ze oohh man ohhh ik ben bang dat ze me verkracht heeft zei ik tegen de oude blaas ze zeiden dat niemand me zo kan kwetsen 24/7 beter dan een hemel het betekent alsof ik nog steeds wil dat het beeaven is