Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cham Songtekst: ghetto story remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cham - ghetto story remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ghetto story remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ghetto story remix .

Origineel

This a survival story, True ghetto story This is my story, Real ghetto story Hey I remember those days when Hell was my home When Me and Mama bed was a big piece a foam An mi never like bathe and my hair never comb When Mama gone a work me go street go roam I remember when Danny dem tek me snow cone An mek him likkle bredda dem kick up Jerome I remember when we visit dem wid pure big stone An the boy Danny pop out something weh full chromeI remember when we run, Fatta get him knee blown An mi best friend Richie get, two inna him dome I remember so the avenue tun inna warzone An ,Mickey madda fly him out, cau she get a loan But, Mickey go to foreign and go tun Al Capone Mek whole heap a money and sen in our own Now a we a lock the city and, that is well known Yesterday Mickey call me pan mi phone Mi say Mickey..... Wi get di ting dem Dem outta luck now Mi squeeze seven and the whole a dem a duck now Wi have whole heap a extra clip cau we nuh bruk now Rah...Rah..Rah...Rah Wi get di ting dem, So dem haffi rate wi Cau we a tek it to them wicked of lately And now the whole community a live greatly Rah...Rah..Rah...Rah I remember bout '80, Jamaica explode When a Trinity and Tony Hewitt dem a run road That a long before Laing dem and even Bigga Ford When Adams dem a Corporal nuh know the road code [ Ghetto Story lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ] I remember when we rob the chiney shop down the road An rumour have it sey the chiney man have a sword But we did have a one pop wey make outta board So you know the next day mama pot Overlooaad I remember when we skip the poll clerks An dump the ballot box pan Tivoli outskirts An hold a plane ticket and go chill over Turks When me come back a still inna the hole me a lurk I remember those days when informer dirks... Get one inna him face and me nuh get nuh perks And the bigger heads dem are a couple of jerks Cause a dem a mek di money, when a wi mash di works Wi get di ting dem Dem outta luck now Mi squeeze seven and the whole a dem a duck now Wi have whole heap a extra clip cau we nuh bruk now Rah...Rah..Rah...Rah Wi get di ting dem, So dem haffi rate wi Cau we a tek it to them wicked of lately And now the whole community a live greatly Rah...Rah..Rah...Rah Jamaica get screw, tru greed an glutton Politics manipulate and press yutes button But we rich now ,so dem caan tell man notin Cuz a we a mek Mama a nyaam Fish an Mutton..Ehhhh Ova dehso mek mi tell unnu some'in... Tru mi dey a foreign now a guy kill me cousin An mi here sey TD deh dey but him sey he wasnt Anytime mi fly down him a get bout dozen....Cause...... Wi get di ting dem Dem outta luck now Mi squeeze seven and the whole a dem a duck now Wi have whole heap a extra clip cau we nuh bruk now Rah...Rah..Rah...Rah Wi get di ting dem, So dem haffi rate wi Cau we a tek it to them wicked of lately And now the whole community a live greatly Rah...Rah..Rah...Rah

 

Vertaling

Dit is een overlevingsverhaal, Echt getto verhaal Dit is mijn verhaal, Echt getto verhaal Hey Ik herinner me de dagen dat de hel mijn thuis was Toen ik en mama in bed lagen, een groot stuk schuim. An mi never like bad and my hair never comb When Mama gone a work me go street go roam Ik herinner me dat Danny me een sneeuwkegel gaf. En hem zijn kleine broertje Jerome liet trappen. Ik weet nog dat we hen bezochten met een grote steen. En de jongen Danny iets tevoorschijn toverde met veel chroom. Ik weet nog dat we renden, Fatta kreeg een klap op zijn knie. En mijn beste vriend Richie kreeg, twee in zijn koepel I remember so the avenue tun inna warzone En Mickey vloog hem eruit, omdat ze een lening had gekregen. Maar, Mickey ging naar het buitenland en ging naar Al Capone. Hij maakte een hoop geld en stuurde het naar ons. Nu sluiten we de stad af en dat is algemeen bekend. Gisteren belde Mickey me op mijn telefoon. Ik zeg Mickey..... Ik krijg wat ze willen. Ze hebben nu geen geluk meer. Ik knijp zeven en iedereen is nu een eend. Ik heb een hele hoop extra clips, omdat we nu niet drukken. Rah...Rah...Rah...Rah We krijgen het, dus ze moeten ons beoordelen. Omdat we het de laatste tijd tegen hen hebben opgenomen. En nu leeft de hele gemeenschap enorm Rah...Rah...Rah...Rah Ik herinner me ongeveer '80, Jamaica explodeerde Toen Trinity en Tony Hewitt de weg opgingen. Dat was lang voor Laing dem en zelfs Bigga Ford Toen Adams dem een korporaal was die de wegcode niet kende. [ Ghetto Story lyrics gevonden op http://www.completealbumlyrics.com ] Ik herinner me dat we de chiney shop verderop beroofden. En het gerucht gaat dat de chiney man een zwaard had. Maar we hadden een pop die we van karton maakten. Dus je weet dat de volgende dag mama pot Overlooaad Ik herinner me dat we de stembureauleden oversloegen En de stembus in de buitenwijken van Tivoli dumpten. En een vliegticket namen en gingen chillen in Turkije. Toen ik terugkwam, lag ik nog steeds op de loer. Ik herinner me die dagen toen informanten... Als ik er een in zijn gezicht krijg, krijg ik geen voordeeltjes meer. En de grotere hoofden zijn een stel eikels. Omdat ze geld verdienen, als ze hun werk doen. krijgen we wat we willen. Ze hebben nu geen geluk meer. Ik knijp er zeven uit en iedereen is nu een eend. We hebben een hele hoop extra clips, omdat we nu niet drukken. Rah...Rah...Rah...Rah We krijgen het, dus ze moeten ons beoordelen. Omdat we het de laatste tijd tegen hen hebben opgenomen. En nu leeft de hele gemeenschap enorm Rah...Rah...Rah...Rah Jamaica wordt genaaid, ware hebzucht en gulzigheid. Politiek manipuleert en drukt op de knop. Maar wij zijn nu rijk, dus zij kunnen de mensen niets vertellen. Cuz a we a mek Mama a nyaam Fish and Mutton... Ehhh Dus ik zal je eens wat vertellen... Ik ben een buitenlandse, nu een man mijn neef heeft vermoord. En ik zeg hier dat hij het was, maar hij zegt dat hij het niet was. Elke keer als ik naar beneden vlieg, krijgt hij een dozijn... Ik krijg het ding. Ze hebben nu geen geluk meer. Ik knijp zeven en iedereen is nu een eend. We hebben een hele hoop extra clips, omdat we nu niet meer drukken. Rah...Rah...Rah...Rah We krijgen het, dus ze moeten ons beoordelen. Omdat we het de laatste tijd tegen hen hebben opgenomen. En nu leeft de hele gemeenschap enorm Rah...Rah...Rah...Rah