Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chameleons Songtekst: on the beach

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chameleons - on the beach ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the beach? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chameleons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chameleons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the beach .

Origineel

The Autumn leaves were falling Hearing nature talking I thought I heard her calling Hush now don't you cry Figure in the sky Can't stop myself from shaking My mind at last is waking Eight minds embracing Figures in the sky Hadn't time to analyse What I saw before my eyes But nothing would surprise me Here on our beach Far away from you all I thought I heard her calling Unsure of what we're facing The precious time we're wasting I'll always be embracing Figures in the sky

 

Vertaling

De herfstbladeren vielen De natuur horen praten Ik dacht dat ik haar hoorde roepen Stil nu, huil niet Figuur in de lucht Ik kan mezelf er niet van weerhouden om te trillen Mijn geest wordt eindelijk wakker Acht geesten omarmen Cijfers in de lucht Ik had geen tijd om te analyseren Wat ik voor mijn ogen zag Maar niets zou me verbazen Hier op ons strand Ver weg van jullie allemaal Ik dacht dat ik haar hoorde roepen Weet niet zeker waar we voor staan De kostbare tijd die we verspillen Ik zal altijd omarmen Cijfers in de lucht