Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chameleons Songtekst: up the down escalator

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chameleons - up the down escalator ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up the down escalator? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chameleons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chameleons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up the down escalator .

Origineel

I'm gazing up at the faces staring blankly at me I suppose it's just a sign of the times. They tell me that tomorrow will never arrive But I've seen it end a million times. I lost my direction while dodging the flak Give me a hint or something If I could freeze time at the flick of a switch I wouldn't hesitate No! There must be something wrong boys. Obnoxious action, obnoxious results From teachers who refuse to be taught. Distorted pictures and dizzy dizzy people Rush by me at the speed of though. And sit at their tables and throw us the scraps For Christs' sake leave us something Now they can erase us at the flick of a switch How long will it take Now! There must be something wrong boys They're dragging me down. Eden, there's no Eden, anyway. They sit at their tables and throw us the scraps For Christs' sake leave us something Now they can erase you at the flick of a switch How much longer must we wait Now! There must be something wrong boys They're dragging me down You either swim or you drown.

 

Vertaling

Ik staar naar de gezichten die me wezenloos aankijken Ik veronderstel dat het slechts een teken van de tijd is. Ze zeggen dat morgen nooit zal komen Maar ik heb het een miljoen keer zien eindigen. Ik verloor mijn richting tijdens het ontwijken van het luchtafweergeschut Geef me een hint of zoiets Als ik de tijd kon stilzetten met een druk op de knop Ik zou niet aarzelen Nee! Er moet iets mis zijn jongens. Onaangename actie, onaangename resultaten Van leraren die weigeren les te krijgen. Vervormde foto's en duizelige duizelige mensen Haast me echter met de snelheid van. En ga aan hun tafels zitten en gooi ons de restjes Laat ons in godsnaam iets achter Nu kunnen ze ons met één druk op de knop wissen Hoelang zal het duren Nu! Er moet iets mis zijn jongens Ze slepen me naar beneden. Eden, er is sowieso geen Eden. Ze zitten aan hun tafels en gooien ons de restjes toe Laat ons in godsnaam iets achter Nu kunnen ze je met één druk op de knop wissen Hoe lang moeten we wachten Nu! Er moet iets mis zijn jongens Ze slepen me naar beneden Je zwemt of je verdrinkt.