Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chamillionaire Songtekst: industry groupie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chamillionaire - industry groupie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van industry groupie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chamillionaire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chamillionaire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals industry groupie .

Origineel

[Intro:]. Yeah, On behalf of Chamillitary Entertainment. I'd like to extent my deepest apologies. To anyone who feels they are offended by the following content. Now that we done with all of the nonsense. If you know you aint a groupie, make some noise. [Chorus]. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. Baby, You was kinda high maintenance to me. Spent my paper but you let my partner sleep with you for free. Baby, I thought you were in love with me. But obviously, your just a groupie (Groupie Love!). [Verse 1:]. See, I got a clue when Young Dro said his girlfriend got a girlfriend. That girlfriend of his girlfriend had Chamillionaire as her man. Then T-Pain said he was sprung,. said he had fell in love with a stripper. I shoulda known that you was the stripper. that was on the pole tuggin on his zipper. Kanye said that you was a gold digger,. You always wanted to be major paid. I turned on my TV and then I seen you kissin on Flava Flav. We was both fans of UGK, we was both dreaming bout ridin blades. While I was dreaming, you was gettin laid on everybodys bed and I was getting played. Yung Joc knew that we was through,. said he knew he didn't stand a chance. You stood still while my song played. and his came on and you did his dance. You kept begging me for romance, I kept telling you that's enough. You turned on my boy Juvenile and then proceeded to back that up. Pitbull said 'Culo!' and I ain't even that good at spanish. But I knew he was talking to you,. I was down with you so I couldn't stand it. Don't try to lie, Don't try to cry, Ain't nothing more for us to talk about. Like Unk told ya take 2-Steps towards the door and just walk it out. [Chorus]. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. . G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. Baby, You was kinda high maintenance to me. Spent my paper but you let my partner sleep with you for free. Baby, I thought you were in love with me. But obviously, your just a groupie (Groupie Love!). . [Verse 2:]. Gave Bun B a little groupie love,. you gave Pimp C a little groupie love. And then you bumped into the whole Screwed Up Click and gave every member in the group a hug. Even messed with my boy Slim Thug,. he pulled up, you had a heart attack. You tried to mess with Game and 50. but neither one of em called you back. Ask J.R., my car was pushed to the limit on Cool & Dre. Plus Rick Ross was Hustlin' that money outcha like everyday. You knew that I loved you was them three words that I'd never say. Now your business all over the radio and its the penalty that you have to pay. You made the choice to go and be a freak,. even had Akon been smacking that. Her plan was to get ran through by a linebacker or a quarterback. R Kelly didn't have to tell me about your bump-n-grind and your foreplay. I found out and I asked you if this was true, you said no way. Birdman said 'Believe Dat!', T.I.P. was like 'Shawty!'. Then Young Jeezy said 'That's Right!' and Lil' Jon said 'Okay!'. Heard you was messin with Ray J, you did a flick is what they say. I ain't even wanna look at the tape until P.Diddy said Press Play. [Chorus]. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. Baby, You was kinda high maintenance to me. Spent my paper but you let my partner sleep with you for free. Baby, I thought you were in love with me. But obviously, your just a groupie (Groupie Love!). To be continued...

 

Vertaling

[Intro:]. Ja, namens Chamillitary Entertainment. wil ik graag mijn diepste verontschuldigingen aanbieden. aan iedereen die zich beledigd voelt door de volgende inhoud. Nu dat we klaar zijn met al die onzin. Als je weet dat je geen groupie bent, maak dan wat lawaai. [refrein]. G-R-O-U-P-I-E. Vertelde me dat ze is geen freak x2. G-R-O-U-P-I-E. Vertelde me dat ze niet een freak x2. Baby, Je was een beetje veeleisend voor mij. Je gaf mijn geld uit, maar je liet mijn partner gratis met je slapen. Baby, ik dacht dat je verliefd op me was. Maar blijkbaar, ben je gewoon een groupie (Groupie Love!). [Verse 1:]. Zie je, ik kreeg een hint toen Young Dro zei dat zijn vriendin een vriendin had. Die vriendin van hem had Chamillionaire als haar man. Toen zei T-Pain dat hij was opgesprongen,. zei dat hij verliefd was geworden op een stripper. Ik had moeten weten dat jij die stripper was, die aan zijn rits zat te trekken. Kanye zei dat je een goudzoeker was. Je wilde altijd al groot betaald worden. Ik zette mijn TV aan en toen zag ik jou zoenen met Flava Flav. We waren allebei fan van UGK, we droomden allebei over het rijden op messen. Terwijl ik droomde, lag jij op iedereen z'n bed en werd ik bespeeld. Yung Joc wist dat het uit was tussen ons. Hij zei dat hij wist dat hij geen schijn van kans had. Je stond stil terwijl mijn liedje speelde. en dat van hem kwam op en je deed zijn dansje. Je bleef me smeken om romantiek, ik bleef je zeggen dat het genoeg was. Je draaide je om naar mijn jongen Juvenile en ging toen verder met dat te bevestigen. Pitbull zei 'Culo!' en ik ben niet eens zo goed in Spaans. Maar ik wist dat hij het tegen jou had. Ik was met jou dus ik kon het niet uitstaan. Probeer niet te liegen, probeer niet te huilen, Er is niets meer voor ons om over te praten. Zoals Unk al zei, ga met twee stappen naar de deur en loop gewoon naar buiten. [refrein]. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. . G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. Schatje, je was nogal veeleisend voor mij. Je gaf mijn geld uit, maar je liet mijn partner gratis met je slapen. Baby, ik dacht dat je verliefd op me was. Maar blijkbaar, ben je gewoon een groupie (Groupie Love!). . [Verse 2:]. Gaf Bun B een beetje groupie liefde,. jij gaf Pimp C een beetje groupie liefde. En toen kwam je de hele Screwed Up Click tegen en gaf ieder lid van de groep een knuffel. Je hebt zelfs met mijn vriend Slim Thug gerotzooid. Hij trok op en jij kreeg een hartaanval. Je probeerde te rotzooien met Game en 50, maar geen van hen belde je terug. Vraag het J.R., mijn auto werd tot het uiterste gedreven op Cool & Dre. Plus Rick Ross hustlin 'dat geld uit je als elke dag. Je wist dat ik van je hield door die drie woorden die ik nooit zou zeggen. Nu zijn je zaken over de hele radio en het is de straf die je moet betalen. Je hebt de keuze gemaakt om een freak te worden, zelfs als Akon dat had gedaan. Haar plan was om door een linebacker of een quarterback te worden gelopen. R Kelly hoefde me niet te vertellen over je bump-n-grind en je voorspel. Ik kwam erachter en ik vroeg je of het waar was, je zei 'echt niet'. Birdman zei 'Geloof Dat!', T.I.P. was als 'Shawty!'. Toen zei Young Jeezy 'Dat klopt!' en Lil' Jon zei 'Oké!'. Ik hoorde dat je aan het rotzooien was met Ray J, je hebt een flick gedaan is wat ze zeggen. Ik wilde niet eens naar de tape kijken totdat P.Diddy zei Press Play. [refrein]. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. G-R-O-U-P-I-E. Told me that she ain't a freak x2. Baby, Je was een beetje veeleisend voor mij. Je gaf mijn geld uit, maar je liet mijn partner gratis met je slapen. Baby, ik dacht dat je verliefd op me was. Maar blijkbaar, ben je gewoon een groupie (Groupie Love!). Wordt vervolgd...