Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chamillionaire Songtekst: me & my money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chamillionaire - me & my money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me & my money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chamillionaire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chamillionaire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me & my money .

Origineel

[Chorus - Chamillionaire] Hold up, mayne Watch me come down and do my thang Watch me swang while I'm out ride change Colors it ain't a gang We twistin' and grippin' grain In love with my money mayne And my name is Chamillionaire and I'm ridin' swangs From Shreveport to Little Rock and Talabanks Grindin' is in my range And that will never change In love with my mayne -Yeah I show her off and let the groupies know that she's in my life When I'ma billionaire I make a permanent be my wife It's a period every month, when I don't give to touch her But after 4 or 5 days it's over fiendin' to clutch her Schemin' to bust her Nut please don't be a nut Cuz only a nut, will try to put his hands on my sluts See boys know I'm wit' her but still try to holla at her Alot of guys had her, but them other guys don't matter Them guys with chatter, to tell the truth I would rather Let them dream but at the end of the day I would have her Her size is phatter but truthfully I like her thick I'm in the club holdin' her takin' pictures with my chick Forget a groupie, she's there after every show We makin' love after the club, she tell's me I'm so Good at gettin' her to cum, and she comes often She comes when I'm grindin', she comes when I flossin' You haven't figured it out yet My money is my honey, my honey's my money In God We Trust, tatted on her tummy You can never take her from me I'll never decieve her Her last name is Franklin, her cousin is Visa Believe the relationship I speak on is real I'm in love with my money, my girlfriend is the dollar bill Hold Up..Hold Up..Hold Up..It's Koopa [Chorus - Chamillionaire] Hold up, mayne Watch me come down and do my thang Watch me swang while I'm out ride change Colors it ain't a gang We twistin' and grippin' grain In love with my money mayne And my name is Chamillionaire and I'm ridin' swangs From Shreveport to Little Rock and Talabanks Grindin' is in my range And that will never change In love with my mayne

 

Vertaling

[Chamillionaire] Wacht even, mayne Kijk hoe ik naar beneden kom en mijn ding doe Let me swang while I'm out ride change Colors it ain't a gang We twistin' and grippin' grain In love with my money mayne And my name is Chamillionaire and I'm Ridin' Swangs From Shreveport to Little Rock and Talabanks Grindin' is in mijn bereik En dat zal nooit veranderen In love with my mayne -Yeah I show her off and let the groupies know that she's in my life When I'ma billionaire I make a permanent be my wife Het is elke maand een periode dat ik haar niet mag aanraken. Maar na 4 of 5 dagen is het over met de drang haar vast te houden Een plan om haar te breken Wees alsjeblieft geen idioot Want alleen een gek, zal proberen zijn handen op mijn sletten te leggen Jongens weten dat ik met haar ben, maar toch proberen ze haar te versieren. Veel jongens hadden haar, maar die andere jongens doen er niet toe. Die jongens met hun praatjes, om de waarheid te zeggen, ik zou liever hen laten dromen, maar aan het eind van de dag wil ik haar hebben. Haar grootte is groter maar eerlijk gezegd hou ik van haar dikte Ik ben in de club en neem foto's met mijn chick Vergeet een groupie, ze is er na elke show We bedrijven de liefde na de club, ze zegt me dat ik zo Good in gettin' her to cum, and she comes often She comes when I'm grindin', she comes when I flossin' You haven't figured it out yet Mijn geld is mijn schatje, mijn schatje is mijn geld In God We Trust, getatoeëerd op haar buik Je kunt haar nooit van me afnemen Ik zal haar nooit bedriegen Haar achternaam is Franklin, haar neef is Visa Geloof dat de relatie waar ik over praat echt is Ik ben verliefd op mijn geld, mijn vriendin is het dollarbiljet Wacht even. Het is Koopa [Chorus - Chamillionaire] Hold up, mayne Watch me come down and do my thang Kijk hoe ik swang terwijl ik wisselgeld rijd Colors it ain't a gang We twistin' and grippin' grain In love with my money mayne And my name is Chamillionaire and I'm Ridin' Swangs From Shreveport to Little Rock and Talabanks Grindin' is in mijn bereik En dat zal nooit veranderen In love with my mayne