Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: champaign Songtekst: vol 7

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: champaign - vol 7 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vol 7? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van champaign! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van champaign en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vol 7 .

Origineel

I need you Here with me Don't take this Too far now Your eyes seem So lonely Inside you Feel like you lost your mind Coulda been the champagne The champagne Coulda been the cocaine The cocaine Coulda been the way you looked at me That told me we were through Through And I miss you All day now I'm screaming Inside out Don't tempt me Cause I'll break you I don't need this And I'll burn this whole thing down Coulda been the champagne The champagne Coulda been the cocaine The cocaine Coulda been the way you looked at me That told me we were through It coulda been a bad day A bad day Coulda been the real way The real way Coulda been the way you looked at me That told me we were through I wish you Would take from me Everything I cannot be With eyes so blind You cannot see That I won't ever leave Coulda been the champagne The champagne Coulda been the cocaine The cocaine Coulda been the way you looked at me That told me we were through It coulda been a bad day A bad day Coulda been the real way The real way Coulda been the way you looked at me That told me we were through Coulda been the champagne The champagne Coulda been the cocaine The cocaine Coulda been the champagne The champagne Coulda been the cocaine The cocaine Coulda been the way you looked at me That told me we were through Through We were through Now we're through

 

Vertaling

Ik heb je nodig Hier bij mij Neem dit niet Te ver nu Je ogen lijken Zo eenzaam Binnenin je Het voelt alsof je je verstand bent verloren Het had de champagne kunnen zijn De champagne Het had de cocaïne kunnen zijn De cocaïne Het kon de manier zijn waarop je naar me keek That told me we were through Door En ik mis je De hele dag nu I'm screaming Inside out Breng me niet in verleiding Want ik zal je breken Ik heb dit niet nodig En ik zal dit hele ding platbranden Het had de champagne kunnen zijn De champagne Het had de cocaïne kunnen zijn De cocaïne Het had de manier kunnen zijn waarop je naar me keek That told me we were through It coulda been a bad day Een slechte dag Het had de echte manier kunnen zijn The real way Het had de manier kunnen zijn waarop je naar me keek That told me we were through I wish you van me zou afnemen Alles Ik kan niet zijn Met ogen zo blind kun je niet zien Dat ik nooit weg zal gaan Het had de champagne kunnen zijn De champagne Het had de cocaïne kunnen zijn De cocaïne Het zou de manier kunnen zijn waarop je naar me keek That told me we were through It coulda been a bad day Een slechte dag Het had de echte manier kunnen zijn The real way Het had de manier kunnen zijn waarop je naar me keek That told me we were through Coulda was the champagne De champagne Coulda was the cocaine De cocaïne Het had de champagne kunnen zijn De champagne Het had de cocaïne kunnen zijn De cocaïne Het zou de manier kunnen zijn waarop je naar me keek That told me we were through Door We waren klaar Now we're through