Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chance the rapper Songtekst: xxl freshman freestyle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chance the rapper - xxl freshman freestyle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van xxl freshman freestyle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chance the rapper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chance the rapper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals xxl freshman freestyle .

Origineel

[Hook] Ice, melting in my chain Pretty as my hair Ugly as my name Dirty as my gold Comfy as my chair Ugly is my name Ugly is my name [Verse] No weapon formed against me shall prosper My sword look just like Michael's He lent it to me, this a house of God I'm just leasing, he rent it to me This sentence he penned it too That's a Gmail, he sent it to me I can send you his contact, hit him if you in combat Hit him if you in traffic, even if there ain't no static That's my G, he got me shinin' My hair, he made it tangled My seed, don't need no lining A halo fits on an angel And if the shoe fits, I'll tie his and let the kiddie rap Finally give the city back, and ask God for a piggy-back Up on his shoulders I notice, I'm within earshot I yell, "Thanks for makin' us in your image You got a good sense of hubris"

 

Vertaling

[Hook] IJs, smeltend in mijn ketting Zo mooi als mijn haar Lelijk als mijn naam Zo vuil als mijn goud Comfortabel als mijn stoel Lelijk is mijn naam Lelijk is mijn naam [Vers] Geen wapen tegen mij zal slagen Mijn zwaard lijkt op dat van Michael Hij leende het aan mij, dit is een huis van God Ik huur het alleen maar, hij verhuurde het aan mij Deze zin heeft hij ook geschreven Dat is een Gmail, hij stuurde het naar mij Ik kan je zijn contact sturen, raak hem als je in de strijd bent Raak hem als je in het verkeer bent, zelfs als er geen ruis is Dat is mijn G, hij heeft me laten schitteren Mijn haar, hij maakte het verward My seed, don't need no lining A halo fits on an angel And if the shoe fits, I'll tie his and let the kiddie rap Geef eindelijk de stad terug, en vraag God om een rugzak Op zijn schouders merk ik, ik ben binnen gehoorsafstand Ik roep, "Bedankt voor het maken van ons naar uw beeld Je hebt een goed gevoel voor overmoed.