Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: channel zero Songtekst: gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: channel zero - gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van channel zero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van channel zero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gold .

Origineel

The very first time that I saw you Caressed my mind, attracted my view It happened in the attic of a friend party I stood on the side of the uninitiated All the others say you really make it I passed the edge and got myself loaded with gold turns me so cold Rays of gold shine through the rivers of my blood I touch your skin and you get me fixed up I'm the tear-away of the neighbourhood, I steal, I infest I'm hunting for your beauty that separates you from the rest I admit my addiction, in spite of a code The season is often and I need to score I'm after spring tide like a fish on the shore I crack for the needle that puts me in the mood With gold Makes me so cold inside Rays of gold shine through the rivers of my blood I touch your skin and you get me fixed up Panoramic sight sitting in a chair On top of a mountain making love with the air Big white whales pass me by Give me some time to consider Don't leave 'cos I feel so good Food for graves, that's for sure Don't leave I start leaving cold You got another thing coming I crawl on my knees searching for your smell I want you on top of me, you treat me so well Got no time to waste and loads of things to taste OVER-DOSE

 

Vertaling

De allereerste keer dat ik je zag Streelde mijn geest, trok mijn blik Het gebeurde op de zolder van een vriendenfeest Ik stond aan de kant van de niet-ingewijden Alle anderen zeggen dat je het echt maakt Ik ging over de rand en kreeg mezelf geladen met goud het maakt me zo koud Stralen van goud schijnen door de rivieren van mijn bloed Ik raak je huid aan en jij knapt me op Ik ben de wegloper van de buurt, ik steel, ik teister Ik ben op jacht naar jouw schoonheid die je van de rest onderscheidt Ik geef mijn verslaving toe, ondanks een code Het seizoen is vaak en ik moet scoren Ik zit het springtij achterna als een vis aan de kust Ik kraak voor de naald die me in de stemming brengt Met goud Maakt me zo koud van binnen Stralen van goud schijnen door de rivieren van mijn bloed Ik raak je huid aan en jij knapt me op Een panoramisch zicht zittend in een stoel Op de top van een berg de liefde bedrijvend met de lucht Grote witte walvissen passeren me Geef me wat tijd om na te denken Ga niet weg want ik voel me zo goed Voedsel voor graven, dat is zeker Ga niet weg, ik begin koud te worden Er komt nog iets aan Ik kruip op mijn knieën op zoek naar je geur Ik wil je bovenop me, je behandelt me zo goed Ik heb geen tijd te verliezen en heel veel dingen om te proeven OVER-DOSE