Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: channel zero Songtekst: the hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: channel zero - the hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van channel zero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van channel zero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the hill .

Origineel

I don't mind if my mind Paranoid hit the light Feel the pulse living grief Do I love or do I hate Separate In another time another world I don't know where I go, going up Going down, Rolling down the hill, well you will Rolling down the hill, where we belong Grease it up, slip it in Lift me up, take my hand, you gotta understand In another time another world I don't know where I go, going up Going down rolling down the hill I'm breaking up again to the grind Can't decide, wrong or right Warming up seek the heat, while I'm bare feet In another time another world I don't know where I go, going up Going down rolling down the hill

 

Vertaling

Ik vind het niet erg als mijn geest Paranoïde het licht raakt Voel de hartslag van verdriet Heb ik lief of haat ik Gescheiden In een andere tijd een andere wereld Ik weet niet waar ik heen ga, naar boven Ik ga naar beneden, Rolling down the hill, well you will Rolling down the hill, where we belong Smeer het in, schuif het erin Lift me up, take my hand, you gotta understand In een andere tijd, een andere wereld Ik weet niet waar ik heen ga, naar boven Going down rolling down the hill I'm breaking up again to the grind Can't decide, wrong or right Warming up seek the heat, while I'm bare feet In een andere tijd een andere wereld I don't know where I go, going up Going down rolling down the hill