Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chantal kreviazuk Songtekst: grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chantal kreviazuk - grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chantal kreviazuk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chantal kreviazuk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grace .

Origineel

please don't go. i cannot breathe you in. your air is too thick for me. and it makes my lungs sting. please don't go. i cannot walk beside. think i'll stay behind a mile. 'cause i don't need you crampin' my style. you still have grace. you still have mercy. to keep kissing my face. even though i am wrong. please don't go. without you i am weak. find myself drinking and sinking. and seeking. please don't go. sometimes it gets so cold. but i'd rather grab for a blanket. instead of just walkin' into your. comfort zone. i know i've wronged you. i know i've hurt you so many times. i hope i haven't scarred you. if you keep kissing my face. one day I'll no longer do you wrong. .

 

Vertaling

Ga alsjeblieft niet weg. Ik kan je niet inademen. Je lucht is te dik voor me. En het doet mijn longen prikken. Ga alsjeblieft niet weg. Ik kan niet naast je lopen. Ik denk dat ik een kilometer achter blijf. Want ik heb je niet nodig om mijn stijl te verkrampen. Je hebt nog steeds genade. Je hebt nog steeds genade. Om mijn gezicht te blijven kussen. Ook al ben ik verkeerd. Ga alsjeblieft niet weg. Zonder jou ben ik zwak. Vind mezelf drinken en zinken. En zoeken. Ga alsjeblieft niet weg. Soms wordt het zo koud. Maar ik grijp liever naar een deken, in plaats van jouw comfortabele zone binnen te lopen. Ik weet dat ik je onrecht heb aangedaan. Ik weet dat ik je zo vaak pijn heb gedaan. Ik hoop dat ik je niet bang heb gemaakt. Als je mijn gezicht blijft kussen, zal ik je op een dag geen onrecht meer aandoen...