Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chantal kreviazuk Songtekst: i can t make you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chantal kreviazuk - i can t make you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t make you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chantal kreviazuk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chantal kreviazuk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t make you love me .

Origineel

Words & music: m. reid & a. shamblin ** chantal has said this is one of her favorite songs to sing (along with carole king's "(you make me feel like a) natural woman"), and she has called bonnie raitt, for whom this song was a hit in the early 90's, "the godmother of singing-it-like-you-mean-it soul." the two women met during their overlapping stints with lilith fair 1998. these are the official lyrics and not accurate to the way chantal performs the song. ** Turn down the lights, turn down the bed Turn down these voices inside my head Lay down with me, tell me no lies Just hold me close, don't patronize (don't patronize me) Cause I can't make you love me if you don't You can't make your heart feel something it won't Here in the dark, in these lonely hours I will lay down my heart and I'll feel the power But you won't, no, you won't Cause I can't make you love me if you don't I'll close my eyes, then I won't see The love you don't feel when you're holding me Morning will come and I'll do what's right Just give me till then to give up this fight (and I will give up this fight) Cause I can't make you love me if you don't You can't make your heart feel something it won't Here in the dark, in these lonely hours I will lay down my heart and I'll feel the power But you won't, no, you won't Cause I can't make you love me if you don't

 

Vertaling

Woorden & muziek: m. reid & a. shamblin ** chantal heeft gezegd dat dit een van haar favoriete nummers is om te zingen (samen met carole king's "(you make me feel like a) natural woman"), en ze heeft bonnie raitt, voor wie dit nummer een hit was in de vroege jaren 90, "the godmother of singing-it-like-you-mean-it soul" genoemd. de twee vrouwen ontmoetten elkaar tijdens hun overlappende stints met lilith fair 1998. dit zijn de officiële teksten en niet accuraat met de manier waarop chantal het nummer uitvoert. ** Turn down the lights, turn down the bed Turn down these voices inside my head Lay down with me, tell me no lies Just hold me close, don't patronize (betuttel me niet) Want ik kan je niet dwingen van me te houden als je dat niet doet Je kunt je hart niet iets laten voelen wat het niet wil Hier in het donker, in deze eenzame uren Ik zal mijn hart neerleggen en ik zal de kracht voelen Maar dat doe je niet, nee, dat doe je niet Want ik kan je niet dwingen van me te houden als je dat niet doet Ik zal mijn ogen sluiten, dan zal ik niet zien De liefde die je niet voelt als je me vasthoudt De ochtend zal komen en ik zal doen wat juist is Geef me tot dan om dit gevecht op te geven (en ik zal dit gevecht opgeven) Want ik kan je niet dwingen van me te houden als je dat niet doet Je kunt je hart niet iets laten voelen wat het niet wil Hier in het donker, in deze eenzame uren Ik zal mijn hart neerleggen en ik zal de kracht voelen Maar dat doe je niet, nee, dat doe je niet Cause I can't make you love me if you don't