Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chante moore Songtekst: bitter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chante moore - bitter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chante moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chante moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitter .

Origineel

I'm just gonna speak from my heart This song ain't about every man But sometimes when you have had your heart broken And there's pain You gotta let it out exactly how you feeling it I realize right now I'm just bitter I remember the times we shared and I Remember the long phone calls at night You used to say the sweetest things But today my phone rings and I wish That you would just stop talking I just can't take this anymore You broke my heart and I know for sure You're the man I thought you was Compromised myself enough Now it's times to stop living this lie now Don't follow me home nigga Stop ringing my phone nigga Just leave me alone nigga I wish you well but Right now I'm just bitter Why did you come into my life You didn't plan to do me right If you didn't mean forever more Why'd you get with me for? No free milk that's not yours anymore, no, no Don't follow me home nigga Stop ringing my phone nigga Just leave me alone nigga I wish you well but Right now I'm just bitter Don't follow me home nigga Stop ringing my phone nigga Just leave me alone nigga I wish you well but Right now I'm just bitter You make me sick nigga I ain't your dog nigga You made me write this song nigga I wish you well but I'm gonna find another nigga

 

Vertaling

Ik ga gewoon vanuit mijn hart spreken Dit lied gaat niet over iedere man Maar soms als je hart gebroken is En er is pijn moet je het eruit laten komen precies zoals je het voelt Ik realiseer me dat ik nu verbitterd ben. Ik herinner me de tijd die we deelden en ik herinner me de lange telefoongesprekken 's nachts Je zei altijd de liefste dingen Maar vandaag gaat mijn telefoon en ik wou dat je gewoon zou stoppen met praten Ik kan er gewoon niet meer tegen Je brak mijn hart en ik weet het zeker Je bent de man die ik dacht dat je was Ik heb mezelf genoeg gecompromitteerd Nu is het tijd om te stoppen met deze leugen Volg me niet naar huis nigga Bel niet meer naar m'n telefoon. Laat me met rust nigga Ik wens je het beste, maar... Op dit moment ben ik gewoon verbitterd Waarom ben je in mijn leven gekomen? Je was niet van plan om me goed te doen Als je het niet voor altijd wilde Waarom ben je bij me gekomen? Geen gratis melk die niet meer van jou is, nee, nee Volg me niet naar huis nigga Stop met bellen nigga Laat me gewoon met rust nigga Ik wens je het beste maar Op dit moment ben ik gewoon verbitterd Volg me niet naar huis nigga Stop met bellen nigga Laat me gewoon met rust nigga Ik wens je het beste maar Op dit moment ben ik gewoon verbitterd Je maakt me ziek nigga Ik ben je hond niet nigga Je liet me dit lied schrijven nigga Ik wens je het beste maar Ik ga een andere nigga zoeken