Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chapman gary Songtekst: love that girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chapman gary - love that girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love that girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chapman gary! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chapman gary en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love that girl .

Origineel

by Randy Stonehill, Gary Chapman Amy's got an angel on her shoulder Maybe thats why her eyes shine so bright Every time I tell her she starts laughin' Says boy, you're crazy but you're alright CHORUS: And I love that girl Yes, I love that girl more than a million bucks I love that girl Let me tell you how I love that girl Amy, she's a wild one, a rock 'n' roller Tell you how she makes my heart so free She can make me happy without tryin' Unlock the thunder inside of me (REPEAT CHORUS) Love that girl My Amy girl I love that girl I love that girl You see, Amy, she's a tomboy, she's a lady She's just a natural one of a kind Amy, she's a lover when she loves me Feels just like lightning striking me blind (REPEAT CHORUS) God knows I love that girl Yes, I love that girl more than a million bucks I love that girl Let me tell you how I love that girl Oh, I love that girl My Amy girl I love that girl I love that girl I love that girl, oh I love that girl, oh Oh, yeah I love that girl, oh I love that girl!

 

Vertaling

door Randy Stonehill, Gary Chapman Amy's heeft een engel op haar schouder Maybe thats why her eyes shine so bright Every time I tell her she starts laughin' Says boy, you're crazy but you're alright CHORUS: And Ik hou van dat meisje Yes, Ik hou van dat meisje more than a million bucks Ik hou van dat meisje Laat me je vertellen hoe ik van dat meisje hou Amy, she's a wild one, a rock 'n' roller Vertel je hoe ze mijn hart zo vrij maakt She can make me happy without tryin' Unlock the thunder inside of me (REFREIN HERHALEN) Hou van dat meisje Mijn Amy meisje Ik hou van dat meisje Ik hou van dat meisje Zie je, Amy, ze is een tomboy, ze is een dame Ze is gewoon een natuurtalent Amy, ze is een minnaar als ze van me houdt Feels just like lightning striking me blind (REFREIN HERHALEN) God weet dat ik van dat meisje hou Ja, ik hou meer van dat meisje dan van een miljoen dollar Ik hou van dat meisje Laat me je vertellen hoe ik van dat meisje hou Oh, ik hou van dat meisje Mijn Amy meisje I love that girl I love that girl Ik hou van dat meisje, oh Ik hou van dat meisje, oh Oh, ja Ik hou van die meid, oh Ik hou van die meid!