Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charice Songtekst: because you loved me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charice - because you loved me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van because you loved me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals because you loved me .

Origineel

For all those times you stood by me. For all the truth that you made me see. For all the joy you brought to my life. For all the wrong that you made right. For every dream you made come true. For all the love I found in you. I'll be forever thankful baby. You're the one who held me up. Never let me fall. You're the one who saw me through it all. You were my strength when I was weak. You were my voice when I couldn't speak. You were my eyes when I couldn't see. You saw the best there was in me. Lifted me up when I couldn't reach. You gave me faith 'coz you believed. I'm everything I am. Because you loved me. You gave me wings and made me fly. You touched my hand I could touch the sky. I lost my faith, you gave it back to me. You said no star was out of reach. You stood by me and I stood tall. I had your love I had it all. I'm grateful for each day you gave me. Maybe I don't know that much. But I know this much is true. I was blessed because I was loved by you. You were my strength when I was weak. You were my voice when I couldn't speak. You were my eyes when I couldn't see. You saw the best there was in me. Lifted me up when I couldn't reach. You gave me faith cause you believed. I'm everything I am. Because you loved me. You were always there for me. The tender wind that carried me. A light in the dark shining your love into my life. You've been my inspiration. Through the lies you were the truth. My world is a better place because of you. You were my strength when I was weak. You were my voice when I couldn't speak. You were my eyes when I couldn't see. You saw the best there was in me. Lifted me up when I couldn't reach. You gave me faith 'coz you believed. I'm everything I am. Because you loved me

 

Vertaling

Voor al die keren dat je me bijstond. Voor al de waarheid die je me liet inzien. Voor alle vreugde die je in mijn leven bracht. Voor al het verkeerde dat je goed maakte. Voor elke droom die je uit liet komen. Voor alle liefde die ik in jou vond. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn, schatje. Jij bent degene die me overeind hield. Me nooit liet vallen. Jij bent degene die me door alles heen zag komen. Jij was mijn kracht toen ik zwak was. Jij was mijn stem toen ik niet kon praten. Jij was mijn ogen toen ik niet kon zien. Jij zag het beste in mij. Je tilde me op toen ik er niet bij kon. Je gaf me vertrouwen, omdat je geloofde. Ik ben alles wat ik ben. Omdat je van me hield. Je gaf me vleugels en liet me vliegen. Jij raakte mijn hand aan en ik kon de hemel aanraken. Ik verloor mijn geloof, jij gaf het me terug. Je zei dat geen ster buiten bereik was. Jij stond naast me en ik stond groot. Ik had jouw liefde, ik had alles. Ik ben dankbaar voor elke dag die je me gaf. Misschien weet ik niet zo veel. Maar ik weet dat dit waar is. Ik was gezegend omdat ik door jou geliefd werd. Jij was mijn kracht toen ik zwak was. Jij was mijn stem toen ik niet kon spreken. Jij was mijn ogen toen ik niet kon zien. Je zag het beste in me. Tilde me op toen ik niet kon reiken. Je gaf me vertrouwen omdat je geloofde. Ik ben alles wat ik ben. Omdat je van me hield. Je was er altijd voor me. De zachte wind die me droeg. Een licht in het donker dat jouw liefde in mijn leven liet schijnen. Je bent mijn inspiratie geweest. Door de leugens heen was jij de waarheid. Mijn wereld is een betere plaats door jou. Jij was mijn kracht toen ik zwak was. Jij was mijn stem toen ik niet kon spreken. Jij was mijn ogen toen ik niet kon zien. Jij zag het beste in mij. Tilde me op toen ik niet kon reiken. Je gaf me vertrouwen, omdat je geloofde. Ik ben alles wat ik ben. Omdat je van me hield