Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charice Songtekst: you raise me up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charice - you raise me up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you raise me up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you raise me up .

Origineel

When I am down and, oh my soul, so weary. When troubles come and my heart burdened be. Then, I am still and wait here in the silence. Until you come and sit awhile with me. You raise me up, so I can stand on mountains. You raise me up, to walk on stormy seas. I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up: To more than I can be. You raise me up, so I can stand on mountains. You raise me up, to walk on stormy seas. I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up: To more than I can be. There is no life - no life without its hunger. Each restless heart beats so imperfectly. But when you come and I am filled with wonder. Sometimes, I think I glimpse eternity. You raise me up, so I can stand on mountains. You raise me up, to walk on stormy seas. I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up: To more than I can be. I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up: To more than I can be. You raise me up, so I can stand on mountains. You raise me up, to walk on stormy seas. I am strong, when I am on your shoulders. You raise me up: To more than I can be. You raise me up: To more than I can be

 

Vertaling

Als ik terneergeslagen ben en, oh mijn ziel, zo vermoeid. Als er problemen komen en mijn hart bezwaard is. Dan ben ik stil en wacht hier in de stilte. Totdat U komt en een poosje bij mij zit. U richt mij op, zodat ik op bergen kan staan. U verheft mij, om op stormachtige zeeën te lopen. Ik ben sterk, als ik op uw schouders lig. U tilt mij op: Tot meer dan ik kan zijn. U verheft mij, zodat ik op bergen kan staan. U tilt me op, om op stormachtige zeeën te lopen. Ik ben sterk, als ik op uw schouders lig. U tilt mij op: Tot meer dan ik kan zijn. Er is geen leven - geen leven zonder zijn honger. Elk rusteloos hart slaat zo onvolmaakt. Maar als jij komt en ik vervuld ben van verwondering. Soms denk ik dat ik een glimp van de eeuwigheid zie. U richt mij op, zodat ik op bergen kan staan. U doet me opstaan, om op stormachtige zeeën te lopen. Ik ben sterk, als ik op uw schouders lig. U tilt me op: Tot meer dan ik kan zijn. Ik ben sterk, als ik op uw schouders lig. U tilt me op: Tot meer dan ik kan zijn. U verheft mij, zodat ik op bergen kan staan. U tilt me op, om op stormachtige zeeën te lopen. Ik ben sterk, als ik op uw schouders lig. U tilt mij op: Tot meer dan ik kan zijn. U verheft mij: tot meer dan ik kan zijn