Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlatans uk Songtekst: my beautiful friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlatans uk - my beautiful friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my beautiful friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlatans uk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlatans uk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my beautiful friend .

Origineel

My Beautiful Friend I will pay attention don't say this is the end I find it hard to describe you To point and discover you Could I tell you once again O My Beautiful Friend Let me sleep and I will feed you when you're hungry 4 Ever live inside of me Thru the holes in the pockets of my clothes High as high as an angel I will stand there beside you Love is all we need My Beautiful Friend My Beautiful Friend I swear I adore you Ain't no woman deep enough I don't know how we made it this far dear ?C Without losing at least an ear I could leave us, I could leave us a painting Our lives are-a-changing I couldn't and I wouldn't want to change you Don't you know it I can save you I will do all of this on my VER-Y ?COWN- My Beautiful Friend My Beautiful Friend (Can I ask you) Do you ever get this feeling When its hard to carry on

 

Vertaling

Mijn mooie vriend Ik zal opletten, zeg niet dat dit het einde is Ik vind het moeilijk om je te beschrijven Om je aan te wijzen en te ontdekken Zou ik het je nog een keer kunnen zeggen O mijn mooie vriend Laat me slapen en ik zal je voeden als je honger hebt 4 Ooit leef je binnen in mij Door de gaten in de zakken van mijn kleren Zo hoog als een engel Ik zal daar naast je staan Liefde is alles wat we nodig hebben Mijn mooie vriend Mijn mooie vriend Ik zweer dat ik je aanbid Geen vrouw is diep genoeg Ik weet niet hoe we het zo ver hebben kunnen schoppen zonder op zijn minst een oor te verliezen Ik zou ons kunnen verlaten, Ik zou ons een schilderij kunnen nalaten Onze levens zijn aan het veranderen Ik zou je niet kunnen en willen veranderen Weet je het niet ik kan je redden Ik zal dit allemaal doen op mijn VER-Y ?COWN- Mijn mooie vriend Mijn mooie vriend (Mag ik je vragen) Heb je ooit dat gevoel When its hard to carry on