Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlatans uk Songtekst: see it through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlatans uk - see it through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see it through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlatans uk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlatans uk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see it through .

Origineel

Carry me away from the country, Ride a number 24 to the west, Feel the earth begin to move on the music, Singin' anthems I'll be down anywheres, I want to free all the monkeys, Don't want to live in the zoo, Its gettin' better, One day its gonna happen and we'll see it through ... Back upon the hillside our love smiles And I see you won a cheap holiday, And I feel I find it hard to deny it I'll be there, I'll be there, I want to free all the monkeys, Don't want to live in the zoo, Its getting better, One day its gonna happen and we'll see it through, Right now baby the world won't ever change me and you. I want to be with this country, I can't I've seen all there is, Its getting better, One day' its gonna happen and we'll see it through, Get us through, See us through, Right now baby the world won't ever change me and you.

 

Vertaling

Draag me weg van het land, Rijd een nummer 24 naar het westen, Voel de aarde bewegen op de muziek, Singin 'anthems I'll be down anywheres, Ik wil alle apen bevrijden, Ik wil niet in de dierentuin leven, Het wordt beter, Op een dag zal het gebeuren en we zullen het meemaken... Terug op de heuvel lacht onze liefde En ik zie dat je een goedkope vakantie hebt gewonnen, En ik voel dat ik het moeilijk kan ontkennen Ik zal er zijn, Ik zal er zijn, Ik wil alle apen bevrijden, Ik wil niet in de dierentuin leven, Het wordt beter, Op een dag zal het gebeuren en we zullen het meemaken, Nu, schatje, zal de wereld jou en mij nooit veranderen. Ik wil bij dit land zijn, Ik kan het niet. Ik heb alles gezien wat er is, Het wordt beter, Op een dag gebeurt het en slaan we ons er doorheen, Haal ons erdoor, Help ons erdoor, Op dit moment baby de wereld zal mij en jou nooit veranderen.