Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlatans uk Songtekst: sonic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlatans uk - sonic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sonic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlatans uk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlatans uk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sonic .

Origineel

Illustrate and beautify This one time painting is sinking so fast What you need is someone like me These weeks are too long You're drifting too far out [Chorus] I know where this one belongs There's truth in all I see I don't know where money goes Think about it I know some things are better left To die in a coma along with the builders What you need is someone like me I can throw out what's buried inside here [Chorus] [Repeat 2nd verse] [Chorus] Think about it Think about it Think about it

 

Vertaling

Illustreren en verfraaien Dit eenmalige schilderij zinkt zo snel Wat je nodig hebt is iemand zoals ik Deze weken zijn te lang Je drijft te ver weg [refrein] Ik weet waar deze thuishoort Er zit waarheid in alles wat ik zie Ik weet niet waar geld heengaat Denk er maar eens over na. Ik weet dat je sommige dingen beter kunt laten om te sterven in een coma samen met de bouwers Wat jij nodig hebt is iemand zoals ik Ik kan eruit gooien wat hier binnen begraven ligt [Chorus] [herhaal 2e couplet] [Chorus] Denk er eens over na Denk er aan Think about it