Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charles bradley Songtekst: crying in the chapel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charles bradley - crying in the chapel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crying in the chapel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charles bradley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charles bradley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crying in the chapel .

Origineel

Oh baby I'm crying in the chapel, baby You stole my love, darling You build me up and now you found somebody All alone You told me it was mine All mine Uh, oh man I'm crying in the chapel, baby You stole my love, darling I ain't never, never think you'd ever leave me baby I made up my mind I was gonna love you baby Til the end of time I was gonna love you again All alone You told me baby it was mine All mine All mine No no no no baby Please I'm crying in the chapel, baby You stole my love, darling I'm crying my last tear baby You stole my love And you can't get it back No more It's my time to love Again It's my time to feel love And get loved Not with you... baby Oh! Uh, baby I wish you darling You got me

 

Vertaling

Oh baby Ik huil in de kapel, schat Je hebt mijn liefde gestolen, schat Je bouwde me op en nu heb je iemand gevonden Helemaal alleen Je zei me dat het van mij was Helemaal van mij Uh, oh man Ik huil in de kapel, baby Je hebt mijn liefde gestolen, schat Ik heb nooit, nooit gedacht dat je me ooit zou verlaten schat I made up my mind I was gonna love you baby Til the end of time Ik zou weer van je gaan houden Helemaal alleen Je vertelde me baby dat het van mij was Helemaal van mij. Helemaal van mij. Nee nee nee nee baby Alsjeblieft Ik huil in de kapel, schat Je hebt mijn liefde gestolen, schat Ik huil mijn laatste traan schat Je hebt mijn liefde gestolen En je kunt het niet terug krijgen Niet meer. Het is mijn tijd om lief te hebben Opnieuw Het is mijn tijd om liefde te voelen En bemind te worden Niet met jou... baby Oh! Uh, baby I wish you darling You got me