Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charles mcpherson Songtekst: embraceable you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charles mcpherson - embraceable you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van embraceable you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charles mcpherson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charles mcpherson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals embraceable you .

Origineel

Embrace me, my sweet embraceable you! Embrace me, you irreplaceable you! Just one look at you My heart grew tipsy in me, You and you alone Bring out the gypsy in me! I love all, the many charms about you! Above all, I want my arms about you! Don't be a naughty baby, Come to papa, come to papa, do! My sweet embraceable you!

 

Vertaling

Omhels me, mijn lieve omhelsbare jij! Omhels me, jij onvervangbare jij! Slechts één blik op jou groeide mijn hart aangeschoten in mij, Jij en jij alleen Breng de zigeuner in mij naar boven! Ik hou van alle, de vele charmes aan jou! Boven alles, wil ik mijn armen om je heen! Wees geen stoute baby, Kom naar papa, kom naar papa, doe! Mijn lieve omhelsbare jij!