Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie haden Songtekst: every time we say goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie haden - every time we say goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every time we say goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie haden! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie haden en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every time we say goodbye .

Origineel

Every time we say goodbye, I die a little Every time we say goodbye, I wonder why a little Why the gods above me, who must be in the know Think so little of me that they allow you go When your near there's such an air of Spring about it I can hear a lark somewhere begin to sing about it There's no love song finer but how strange The change from major to minor Every time we say goodbye

 

Vertaling

Elke keer als we afscheid nemen, sterf ik een beetje Elke keer als we afscheid nemen, vraag ik me een beetje af waarom Waarom de goden boven mij, die het moeten weten zo weinig van me denken dat ze je laten gaan Als je dichtbij bent, is er zo'n lentelucht Ik hoor ergens een leeuwerik erover zingen Er is geen mooier liefdesliedje, maar hoe vreemd De verandering van majeur naar mineur Elke keer als we afscheid nemen