Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie landsborough Songtekst: dance with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie landsborough - dance with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie landsborough! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie landsborough en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with me .

Origineel

Dance with me kick off your shoes Loosen your hair Just let the music carry us where we can lose All of our midnight blues Oh wont you dance with me Dance with me easy and slow Gently we will glide And the ebb and the flow of this musical tide we will sail Like boats in a fairy tale Oh wont you dance with me Dance with me Lets roll all our heart broken dreams into one Dance with me Till all of the sorrows gone Dance with me Moonlight and stars Stand at the door Lets see how far we can travel before we are found Homeward bound Oh wont you dance with me Dance with me Whenever I hold you the magic begins Dance with me To a love song of sweet violins The music The movement Them roman's are casting A spell on me And just for a moment my cares are forgotten And I feel free Body and soul Prefect and whole Oh wont you dance with me Oh wont you dance with me

 

Vertaling

Dans met me schop je schoenen uit Maak je haar los Laat de muziek ons dragen waar we kunnen verliezen Al onze middernacht blues Oh wil je niet met me dansen Dans met mij rustig en traag Zachtjes zullen we glijden En op de eb en de vloed van dit muzikale getij zullen we varen Als boten in een sprookje Oh wil je niet met me dansen Dans met mij Laten we al onze hart gebroken dromen in een rollen Dans met mij Tot al het verdriet weg is Dans met mij Maanlicht en sterren Staan aan de deur Laten we zien hoe ver we kunnen reizen voor we gevonden worden Homeward bound Oh wil je niet met me dansen Dans met mij Wanneer ik je vasthoud begint de magie Dans met mij Op een liefdeslied van zoete violen de muziek De beweging De Romeinen een betovering op mij En heel even zijn mijn zorgen vergeten En voel ik me vrij Lichaam en ziel Perfect en heel Oh wil je niet met me dansen Oh wil je niet met me dansen