Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie landsborough Songtekst: i cried

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie landsborough - i cried ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i cried? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie landsborough! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie landsborough en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i cried .

Origineel

So I looked into a dream and found you there For the laughter in your eyes I looked everywhere Spent a long time searching and the vision almost died When I saw your face I cried So I took out all the prayers I'd said for you And I lay them at your feet and they all come true Then I felt the tingle of a turning tide And I thanked the Lord I cried And I cried in recognition, of the fact that my convictions After all this time had proven to be true All my tears were shed in secret in the chamber of a heart That had persisted in believing I'd find you From the gardens of my soul I picked a rose And I listened while my heart started to compose A song of hope unending, many oceans wide And when you sang my song I cried

 

Vertaling

Dus keek ik in een droom en vond jou daar Voor de lach in je ogen zocht ik overal Ik zocht een lange tijd en het visioen stierf bijna af Toen ik je gezicht zag huilde ik Dus ik nam alle gebeden die ik voor je had gezegd En ik legde ze aan je voeten en ze kwamen allemaal uit. Toen voelde ik de tinteling van een keer opkomend tij. En ik dankte de Heer huilde ik En ik huilde uit erkenning, van het feit dat mijn overtuigingen na al die tijd waar bleken te zijn Al mijn tranen werden in het geheim vergoten in de kamer van een hart Dat had volhard in het geloof dat ik je zou vinden Uit de tuinen van mijn ziel plukte ik een roos En ik luisterde terwijl mijn hart begon te componeren Een lied van hoop zonder einde, vele oceanen breed En toen je mijn lied zong huilde ik