Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie louvin Songtekst: that s what your leaving s done to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie louvin - that s what your leaving s done to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s what your leaving s done to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie louvin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie louvin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s what your leaving s done to me .

Origineel

What your leaving's done to me time will never heal My life just ain't the same all my dreams aren't real Tearstains on my pillow I'm blue as can be oh that's what your leaving's done to me I stare at the wall like a fool I guess I am To be in love with someone who's not around The moon don't shine the clouds are all I see Oh that's what your leaving's done to me They say I'm going crazy well I guess I am I don't know what to do so I just walk around The skies that once were blue now they're grey as can be Oh that's what your leaving's done to me [ steel ] They say I'm going crazy... Oh that's what your leaving's done to me

 

Vertaling

Wat jouw vertrek mij heeft aangedaan, zal de tijd nooit helen. Mijn leven is gewoon niet meer hetzelfde al mijn dromen zijn niet echt Tranenvlekken op mijn kussen ik ben zo blauw als maar kan oh dat is wat je vertrek met me gedaan heeft Ik staar naar de muur als een dwaas, ik denk dat ik dat ben om verliefd te zijn op iemand die er niet is de maan schijnt niet de wolken zijn alles wat ik zie Oh dat is wat je vertrek met me gedaan heeft Ze zeggen dat ik gek word, ik denk het ook Ik weet niet wat ik moet doen dus loop ik maar wat rond De lucht die eens blauw was, is nu zo grijs als maar zijn kan Oh dat is wat je vertrek met me gedaan heeft [staal] Ze zeggen dat ik gek word... Oh dat is wat je vertrek met me gedaan heeft