Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie major Songtekst: lucky man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie major - lucky man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lucky man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie major! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie major en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lucky man .

Origineel

Got a good women who cares for me Whenever I'm in need, shes there for me Steady as a rock and a comfort to me. I,m a lucky man. Got a couple of kids, They,ve turned out alright They,ve got respect and they treat people right In these wild times they still come home at night. I'm a lucky man. CHORUS But sometimes I feel life is passin me by, And nights I cant sleep when I close my eyes Somtimes I feel like its out of my hands, theres so many things I don't understand, But I'm a lucky man, Oh! I'm a lucky man. Got a good job down at the local mill, Puts clothes on our backs and it pays some bills, Come saturday night it buys a few thrills, I'm a lucky man. Got a few friends I can call them true, In a tough situation they always come true, They dont question these things that I do, I'm a lucky man. REPEAT CHORUS Got a place under the open sky I know I'm going when it comes the time, For me to leave this old world behind I'm a lucky man, Oh! I'm a lucky man Oh! I'm a lucky man, Oh! I'm a lucky man.

 

Vertaling

Got a good women who cares for me Whenever I'm in need, shes there for me Stevig als een rots en een troost voor me. Ik ben een gelukkig man. Ik heb een paar kinderen, ze zijn goed terecht gekomen. Ze hebben respect en ze behandelen mensen goed In deze wilde tijden komen ze 's avonds nog thuis. Ik ben een gelukkig man. CHORUS But sometimes I feel life is passin me by, And nights I cant sleep when I close my eyes Somtimes I feel like its out of my hands, Therees so many things I don't understand, Maar ik ben een gelukkig man, Oh! Ik ben een gelukkig man. Ik heb een goede baan bij de plaatselijke molen, Het geeft ons kleren en het betaalt de rekeningen, Op zaterdagavond koop je er een paar sensaties mee, Ik ben een gelukkig man. Ik heb een paar vrienden die ik de ware kan noemen, In een moeilijke situatie komen ze altijd uit, Ze twijfelen niet aan de dingen die ik doe, Ik ben een gelukkig man. HERHAAL CHORUS Got a place under the open sky I know I'm going when it comes the time, For me to leave this old world behind I'm a lucky man, Oh! I'm a lucky man Oh! Ik ben een gelukkig man, Oh! Ik ben een gelukkig man.