Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie musselwhite Songtekst: tennessee woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie musselwhite - tennessee woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tennessee woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie musselwhite! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie musselwhite en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tennessee woman .

Origineel

Got a pretty woman, lives way down in Tennessee Well, I've got a pretty woman lives way down in Tennessee Well, I'm crazy 'bout my baby She's the only one for me Well, I want to see you, baby, I don't have my train fare Yes, I want to see you, baby, I don't have my train fare I'm gonna take out all my money I'm gonna ride on away from here Well, my mind begins to ramble and my heart is full of pain Yes, my mind begins to ramble and my heart is full of pain Time I think of my baby My tears fall like showered pain I've got a pretty woman, lives way down in Tennessee Yes, I got a pretty woman, lives way down in Tennessee Well, I'm crazy 'bout my baby She's the only one for me

 

Vertaling

Got a pretty woman, lives way down in Tennessee Well, I've got a pretty woman lives way down in Tennessee Nou, ik ben gek op mijn schatje She's the only one for me Nou, ik wil je zien, schatje, ik heb geen treinkaartje Ja, ik wil je zien, schatje, ik heb geen treinkaartje Ik haal al mijn geld eruit Ik ga wegrijden van hier Nou, mijn geest begint te dwalen en mijn hart is vol pijn Ja, mijn geest begint te dwalen en mijn hart is vol pijn Telkens als ik aan mijn baby denk Mijn tranen vallen als een regen van pijn Ik heb een mooie vrouw, ze woont helemaal in Tennessee Ja, ik heb een mooie vrouw, woont in Tennessee Nou, ik ben gek op mijn schatje She's the only one for me