Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie parker Songtekst: april in paris by charlie parker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie parker - april in paris by charlie parker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van april in paris by charlie parker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie parker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie parker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals april in paris by charlie parker .

Origineel

I never knew the charm of spring I never met it face to face I never knew my heart could sing I never missed a warm embrace Till', April in Paris, chestnuts in blossom Holiday tables under the trees April in Paris, this is a feeling That no one, can ever reprise I never knew the charm of Spring I never met it face to face I never knew my heart could sing I never missed a warm embrace Till', April in Paris Whom can I run to What have you done to, my heart? --- .

 

Vertaling

Ik heb nooit de charme van de lente gekend Ik heb het nooit van aangezicht tot aangezicht ontmoet Ik heb nooit geweten dat mijn hart kon zingen Ik miste nooit een warme omhelzing Tot', April in Parijs, kastanjes in bloei Feesttafels onder de bomen April in Parijs, dit is een gevoel Dat niemand, ooit kan herbeleven Ik heb nooit de charme van de lente gekend Ik heb het nooit van aangezicht tot aangezicht ontmoet Ik heb nooit geweten dat mijn hart kon zingen Ik miste nooit een warme omhelzing Tot april in Parijs Naar wie kan ik toe rennen? Wat heb je gedaan met, mijn hart? --- .